Collageeni linja on ihanteellinen ratkaisu ensijuonteisiin jo +25v iästä alkaen, sekä kuivuuteen taipuvaiselle iholle. Kollageeni on alkuperäinen merellinen kollageeni, jota ei ole laboratoriossa muunneltu, tämän lisäksi linjan tuotteet sisältävät hydrolisoitua kollageenia sekä C-vitamiinia sisältävää leväuutetta.

COLLAGEN CREAM

Täyteläisen ja rikkaan koostumuksensa ansiosta tämä äärimmäisen kosteuttava ja uudistava voide vaikuttaa ryppyihin ja juonteisiin tasoittaen niitä juuresta asti. Samalla se ehkäisee tehokkaasti uusien juonteiden syntyä.

Hydrolisoitu kollageeni on molekyylikooltaan huomattavasti alkuperäistä pienempää. Sana hydrolisoiminen tarkoittaa pilkkomista pienempiin osiin, ja tässä tapauksessa siis kollageenipeptidit on hajotettu. Ne pystyvät pienen kokonsa ansiosta imeytymään tehokkaasti dermikseen saakka ja stimuloimaan siellä olevia fibroplasteja aktiivisempaan kollageenin tuotantoon. Saavuttaakseen vielä parempia tuloksia Thalgo on lisännyt Collagen-linjan tuotteisiin vielä yhden kollageenintuotantoa aktivoivan aineen eli Palmaria Palmata- leväuutteen. Se sisältää runsaasti C-vitaminia joka aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle aamuin ja/tai illoin. Parhaimman hoitotuloksen saat käyttämällä yhdessä kollageeni seerumin kanssa.

Tärkein vaikuttava aktiiviaine: Native Marine Collagen

COLLAGEN EYE ROLLÓN

Kevyt ja miellyttävän tuntuinen silmänympärysgeeli, joka pehmentää ensijuonteita sekä vähentää turvotusta ja tummia silmänympäryksiä. Silmistä tulee kevyet ja nuoremman näköiset, katse on raikas! Levityspäässä olevien kuulien avulla käyttö on helppoa.

3 Vaikutusta: TURVOTUS HÄVIÄÄ + TUMMAT SILMÄNYMPÄRYKSET VAALENEVAT + JUONTEET SILOTTUVAT

Vaikuttavat aineet: Merellinen Kollageeni yhdiste, Micropatchs (R) Caffeine, eli kofeiini aktivoi rasvojen hajoamista ja pienentää silmän alle kertyneen rasvapussin kokoa, Actiflow (R)- uutetta, joka sisältää polysakkaridejä ja PP:tä. Se edistää neovaskularisaatiota 73% ja parantaa kapillaariverkkojen rakennetta samalla vahvistaen niitä.

Käyttö: Levitä aamuin ja/tai illoin silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa sekä kulmaluun alle. Voit tehostaa imeytymistä kevyin naputtelevin liikkein. Tehosta tuotteen vaikutusta säilyttämällä sitä jääkaapissa!

COLLAGEN CONCENTRATE

Erittäin tiiviiseen muotoon pakattu Marine Collagen- seerumi siloittaa ensimmäiset rypyt välittömästi. Sen vallankumouksellinen koostumus jättää ihollesi täydellisen samettisen pehmeän mattapinnan!

Tärkeimmät vaikuttavat aktiiviaineet: Marine Native Collagen + Vegetal Collagen, Palmaria palmata uute (A, B, C ja E Vitamiineja + Mineraaleja)

 Käyttö: Levitä iholle ennen voidetta ja käytä kuuriluontoisesti kuukauden kuurina, voit halutessasi uusia kuuria useampia kertoja vuodessa

 KAUNEUSVINKKI! Seerumi, joka sulautuu kasvoillesi kuin toinen iho, sopii tasoittavien ja kaunistavien ominaisuuksiensa ansiosta loistavasti meikin alle!

COLLAGEN AMMATTIHOITO

Kollagen ammattihoito silottaa iholta ensijuonteet sekä tarjoaa ihollesi syväkosteutta. Aito, alkuperäinen, merellinen kollageeni imeytyy tehokkaasti ja antaa nopean tuloksen. Vain hoitolakäytössä olevat kollageeni naamioliuskat aktivoidaan, jolloin ne vapauttavat iholle aktiiviaineet.