Spiruline Boost linja on ihanteellinen ratkaisu ensijuonteisiin jo +25v iästä alkaen. Iho saa uutta elinvoimaa ja sen myrkyt poistuvat. 

ENERGISING ANTI-POLLUTION CREAM

Tämä äärimmäisen kosteuttava ja uudistava voide vaikuttaa ryppyihin ja juonteisiin tasoittaen niitä juuresta asti.

Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle aamuin ja/tai illoin. Parhaimman hoitotuloksen saat käyttämällä yhdessä kollageeni seerumin kanssa.

Tärkein vaikuttava aktiiviaine: Native Marine Collagen

ENERGISING EYE GEL ROLLÓN

Kevyt ja miellyttävän tuntuinen silmänympärysgeeli, joka pehmentää ensijuonteita sekä vähentää turvotusta ja tummia silmänympäryksiä. Silmistä tulee kevyet ja nuoremman näköiset, katse on raikas! Levityspäässä olevien kuulien avulla käyttö on helppoa.

3 Vaikutusta: TURVOTUS HÄVIÄÄ + TUMMAT SILMÄNYMPÄRYKSET VAALENEVAT + JUONTEET SILOTTUVAT

Käyttö: Levitä aamuin ja/tai illoin silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa sekä kulmaluun alle. Voit tehostaa imeytymistä kevyin naputtelevin liikkein. Tehosta tuotteen vaikutusta säilyttämällä sitä jääkaapissa!

ENERGISING DETOXIFYING SERUM

Erittäin tiiviiseen muotoon pakattu seerumi siloittaa ensimmäiset rypyt välittömästi. Sen vallankumouksellinen koostumus jättää ihollesi täydellisen samettisen pehmeän mattapinnan!

 Käyttö: Levitä iholle ennen voidetta ja käytä kuuriluontoisesti kuukauden kuurina, voit halutessasi uusia kuuria useampia kertoja vuodessa

 KAUNEUSVINKKI! Seerumi, joka sulautuu kasvoillesi kuin toinen iho, sopii tasoittavien ja kaunistavien ominaisuuksiensa ansiosta loistavasti meikin alle!

ENERGISING DETOXIFYING SERUM

Kirkastava ja elvyttävä tehokuuri. Ihanteellinen käytettäväksi kausivahtelujen yhteydessä ja kun iho tuntuu elottomalle ja samealle!

Käyttö: Levitä puolikas ampulli kasvoille aamulla ennen hoitovoidetta ja toinen puolikas illalla ennen yövoidetta. Ampullin saa suljettua kääntämällä korkin ylösalaisin suuaukolle. Pakkaus on uusiomuovia.

 KAUNEUSVINKKI! Raikasta olemustasi ennen juhlakautta

SPIRULINE BOOST ravintolisä

Nauti Spirulinelevää sisältävä energia kuuri. Raikkaan mintun makuinen juoma, joka valmistetaan sekoittamalla annospussi lasilliseen vettä. Nauti viikon kuuri aina kun tunnet olevasi väsynyt! 

SPIRULINE BOOST AMMATTIHOITO

Kasvohoito, jossa rentoudut ja saat uutta energiaa samanaikaisesti. Raikas tuoksumaailma sekä herättelevä erikoisnaamio saa ihosi voimaan hyvin, olemaan raikas ja energinen! Hoito sopii lähes jokaiselle ihotyypille