Exception Marine tuotteet on suunnattu aikuiselle (+50v) naiselle, joka tietää mitä haluaa ja tahtoo saavuttaa parhaat mahdolliset ihonhoidolliset tulokset, jotka ovat silmin nähtävissä!

Ihon rakenteessa keskeisin tekijä on supistumiskykyiset fibroblastit, joita kutsutaan myös sidekudossoluiksi tai ”nuoruussoluiksi”. Ne tuottavat pääasiallisesti ihossa olevat säikeet, kuten kollageenin, elastaanin, fibronektiinin ja hyaluronihapon, joiden ansiosta iho on kimmoisa.

PATENTOIDUN MARINE REPLENISHMENT yhdisteen aiheuttaman suuren läpimurron myötä THALGO on löytänyt uuden tieteellisen tavan palauttaa fibroblastien supistumiskyky takaisin nuoruuden tasolle.

PATENTOITU yhdiste sisältää luonnollisia levähormoneja, jotka tehostavat fibroplastisolujen aktiivisuutta, Egyptin viikunapuun uutetta joka lisää fibroplastisolujen supistumisvoimaa sekä Edelweisskukkauutten kantasoluja, jotka ovat antioksidatiivisia ja suojaavat fibroplastisoluja.

REDENSIFYING CREAM

Ylellinen voide silottaa juonteet, kiinteyttää ja tasoittaa ihon sävyä. Voide tarjoaa iholle samettista pehmenttä!

Vaikuttavat aineet: Patentoitu MARINE REPLENISHMENT  yhdiste palauttaa ja ylläpitää fibroplastien toimintakykyä. Lakritsiuute korjaa ihon sävyä, estää tyronaasientsyymiä, joka on vastuussa melanogeneesistä. Lipidi-aminohappokasviuutteet sisältävät rasvahappoja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa edistäen tehoaineiden imeytymistä

Kohde: Aikuiset (+50v) naiset, jotka tietävät mitä tahtovat ja ovat halukkaita panostamaan anti-ageing tuotteisiinsa saavuttaakseen parhaimmat mahdolliset ihonhoidolliset tulokset, jotka ovat silmin nähtävissä!

REDENSIFYING RICH CREAM

Ylellinen kuivemman ihon voide silottaa juonteet, kiinteyttää ja tasoittaa ihon sävyä. Voide tarjoaa iholle samettista pehmenttä!

Vaikuttavat aineet: Patentoitu MARINE REPLENISHMENT  yhdiste palauttaa ja ylläpitää fibroplastien toimintakykyä. Lakritsiuute korjaa ihon sävyä, estää tyronaasientsyymiä, joka on vastuussa melanogeneesistä. Lipidi-aminohappokasviuutteet sisältävät rasvahappoja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa edistäen tehoaineiden imeytymistä. Sheavoi + keramidikasviyhdiste: Sheavoi on rikastettu keramidin kaltaisella kasviyhditeellä joka korjaa kuivan ihon suojakerrosta

Kohde: Aikuiset (+50v) naiset, jotka tietävät mitä tahtovat ja ovat halukkaita panostamaan anti-ageing tuotteisiinsa saavuttaakseen parhaimmat mahdolliset ihonhoidolliset tulokset, jotka ovat silmin nähtävissä!

EYELID LIFTING CREAM

Eyelid lifting Cream silottaa rypyt ja juonteet sekä silmien- että huulten ympäriltä. Suuret pitoisuudet tehoaineita ja aktiiviset molekyylit liftaavat, poistavat turvotusta ja antavat tummille silmänympäryksille kyytiä. Silmäkulmien juonteet silottuvat, silmäluomet kohoavat ja tummat renkaat silmien ympärillä vaalenevat. Huulten ympärysiho on uudelleen määritelty ja täyteläisempi.

Vaikuttavat aineet: Patentoitu MARINE REPLENISHMENT yhdiste palauttaa ja ylläpitää fibroplastien toimintakykyä, kiinteyttää ja jäntevöittää. Puhdistettu kaurasta saatava uute luo iholle 3D verkon, joka peittää ihon pinnan ja napakoittaa sen välittömästi. Oliivista saatava uute antaa voiteelle pehmeän tunteen, silottaa hienoja juonteita. Kasviyhdiste (hevoskastanja ja melilot) sisältää runsaasti polyfenoleja – lisää mikroveren/lymfan kiertoa, tuo happea ja poistaa myrkkyjä

 Kohde: Aikuiset naiset, jotka vaativat parasta mahdollista tehoa herkälle silmien- ja huultenympärysiholle.

REDENSIFYING SERUM

Tässä fluidimaisessa seerumissa yhdistyy PATENTOITU MARINE REPLENISHMENT yhdiste sekä kirkastava Trio, jotka yhdessä muodostavat tehokkaimman Anti-Age seerumin mitä markkinoilla on!

Vaikuttavat aineet: patentoitu marine replenisment yhdiste palauttaa ja ylläpitää fibroplastien toimintakykyä, kiinteyttää ja jäntevöittää

KIRKASTAVA TRIO: Achillea Millefolium on solujen uudistusmisen aktivaattori, joka lisää keratinosyyttien erilaistumista. Chrondus Crispus  parantaa mikroverenkiertoa ja estää anti-glykaatiota. Ultrapuhdistettu lakritsiuute tasoittaa ja yhdenmukaistaa ihon sävyä, estää tyrosinaasientsyymiä, joka on vastuussa ihon pigmenttihäiriöstä.

Kohde: Aikuiset naiset, joiden iho kaipaa täyteläistämistä, kirkkautta, jänteyttä ja sävyn tehokasta korjausta.

MARINE EXCEPTION AMMATTIHOITO

Kun haluat hoidon joka liftaa ja kiinteyttää! Exception hoidon salaisuus on levähormonissa, joka tarjoaa iholle kasvutekijöitä. Keinoihonaamioliuskat sisältävät painoonsa nähden lähes 200 kertaisen määrän aktiiviainetta, joka vapautuu iholle.