Pehmeyttä ja juonteiden täyttöä +35
Uudessa hyaluprocollagen linjassa on uusin teknologia jonka avulla rypyt ja juonteet silottuvat. Tuotteissa yhdistyy ristiinlinkitetty suuri, keskikokoinen ja pieni hyaluronihappo sekä pro-collagen. Näin saamme siloitettua juonteet ihon pinnalta samalla kuin molekyylikooltaan pienemmät hyaluronihappohiukkaset imeytyvät syvemmälle dermikseen stimuloiden fibroplastien tuotantoa sisältäpäin.

WRINKLE CORRECTING GEL-CREAM

Juonteet silottava voide syväkosteuttaa ja jälleenrakentaa ihoa. Galeeninen, moderni rakenne joka on silkkisen pehmeä ja imeytyy nopeasti. Ihosta tulee täydellisen kosteutettu ja mukava, silottaa jopa asettuneita juonteita. Tuotelinjan sydän on 3 ristiinlinkitetyn Hyaluronihapon yhdiste sekä merellinen pro-kollageeni

Tuotteissa yhdistyy suuri-, keskikokoinen- ja pieni hyaluronihappomolekyyli, jotka on ristiinlinkitetty. Näin juonteet silottuvat ihon pinnalta samalla kuin pienemmät hyaluronihappohiukkaset imeytyvät syvemmälle. Täysin uusi pro-collagen vahvistaa ihoa.

Tärkeimmät aktiiviaineet: 3 ristiinlinkitetyn hyaluronihapon yhdiste yhdessä pro-collageenin kanssa.

Käytä kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja/tai illoin Hyaluronic Filler -tehoaineen kanssa tai ilman.

WRINKLE CORRECTING RICH CREAM

Ihon ikääntymiseen vaikuttaa kaksi päätekijää: luonnollinen ikääntyminen sekä ulkoisista syistä johtuva ikääntyminen. Iho menettää kyvyn sitoa kosteutta ja menettää notkeutensa. Solujen uudistumien hidastuu, joka myös vaikuttaa ihon pinnan hyvinvointiin sekä pehmeyteen. Kollageenin ja Hyaluronihapon tuotanto vähenee jolloin iho ei pysty vastustamaan juonteiden syntyä. Korjatakseen tilannetta tulee vaikuttaa ihon kolmella tasolla.

Runsas koostumus sopii erityisesti kuivalle iholle tai yövoiteeksi gel-creamin rinnalle

Tuotelinjan sydän on 3 ristiinlinkitetyn Hyaluronihapon
yhdiste sekä merellinen pro-kollageeni. Öljyjen ja kasvirasvojen yhdiste tarjoaa ulkoisen rasvavarastojen täytön.

WRINKLE CORRECTING PRO MASK

Ammattituotteesta inspiraation saanut naamio siveltimellä. Näyttää tulosta jo 10min käytöllä. Tulos kestää koko päivän. Silottaa kuivuudesta johtuvat rypyt ja ilmejuonteet tasaiseksi sekä aktiiviaine kevyesti kuorii/uudistaa ihoa.

KOLMOIS JUONNE KORJAUS
3 erikokoista hyaluronihappoa sekä erityinen marine pro-kollageeni

– Välittömästi täydentää ihon
– Näkyvästi silottaa rypyt
– Asteittain silottaa ja täyttää myös syviä ryppyjä ja juonteita

NOPEA JA PITKÄKESTOINEN SILOTTAVA VAIKUTUS
Ristiinlinkitetty Hyaluronihappo

“Täyttää” juonteet ja ihon pintarypyt
-vaikutus kestää iltaan asti

Levitä runsas kerros naamiota kasvoille ja kaulalle, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja poista huuhtelemalla tai jätä imeytymään yön yli. Käytä 1-2krt viikossa.

WRINKLE CORRECTING EYE PATCH MASKS

Kolmella tavalla juonteita korjaava sekä välittömästi täyttävä vaikutus. Juonteet täyttävä ja väsymyksen merkit poistava naamio kosteuttaa ihoa sekä vaaalentaa tummia silmänympäryksiä. TUOKSUTON!

Vain kymmenessä minuutissa juonteet ovat tasoittuneet, ikääntymisen merkit ovat pyyhkiytyneet pois ja silmät ovat nuoremman näköiset.

Kolmella tavalla juonteita korjaava sekä välittömästi täyttävä vaikutus. Juonteet täyttävä ja väsymyksen merkit poistava naamio kosteuttaa ihoa sekä vaaalentaa tummia silmänympäryksiä.
TUOKSUTON!

HYALUPROCOLLAGEN HOITO

Hyaluprocollagen ammattihoidossa saat näkyviä hoitotuloksia jo ensihoidolla. Juonteet silottuvat ja iho syväkosteutuu. Hoidon voi toteuttaa kahdella tavalla: Tehostaa vaikutusta Roller Booster rullilla tai antaa naamion vaikuttaa itsekseen ja tehdä hoidon aikana käsi- tai päähierontaa.