Pehmeyttä ja juonteiden täyttöä +35
Hyaluronlinjan tuotteissa olemme yhdistäneet molekyylikooltaan suuren ja pienen hyaluronihapon. Näin saamme siloitettua juonteet ihon pinnalta samalla kuin molekyylikooltaan pienemmät hyaluronihappohiukkaset imeytyvät syvemmälle dermikseen stimuloiden fibroplastien tuotantoa sisältäpäin.

HYALURONIC CREAM

Hyaluronivoide syväkosteuttaa ihoa ja silottaa juonteet. Aktiiviaine, joka stimuloi hyaluronihapon fibroplastien kautta tapahtuvaa synteesiä, on merellistä alkuperää oleva polysakkaridi, jota Thalgo kutsuu Koparaksi. aktiiviaine Matrixyl 6 stimuloi ihossa hyaluronihapon tuotannon lisäksi mm. kollageenien 1, 3 ja 4 tuotantoa. Lisäksi se aktivoi lamiini-5, lamiinin ja HSP47- nimisen proteiinin tuotantoa, joka on sidekudossoluissa esiintyvä proteiini

Hyaluronilinjan tuotteissa yhdistyy molekyylikooltaan suuri ja pieni Hyaluronihappo. Näin juonteet silottuvat ihon pinnalta samalla kuin pienemmät hyaluronihappohiukkaset imeytyvät syvemmälle.

Tärkeimmät aktiiviaineet: Marine Hyaluronic Complex, Matrixyl 6, Karitevoi

Käytä kasvojen ja kaulan iholle aamuin ja/tai illoin Hyaluronic Filler -tehoaineen kanssa tai ilman.

HYALURONIC FILLER

Paikallisesti käytettävä, juonteet täyttävä hoitotuote. Juonteen pohjalle levitettävä tehoainetiiviste on todellinen solutoiminnan aktivoija. Se kohottaa ihoa ylöspäin juonteen pohjalta ja siloittaa näin juonteet välittömästi. Uskomattoman tasainen pehmeys!

KAUNEUSVINKKI! Hyaluronic Fillerin kapea levityskärki takaa tarkan levityksen suoraan juonteen pohjalle tarjoten näin täsmä-aseen juonteiden kukistamiseksi!

Aktiivi aineet: Merellinen Hyaluronihappoyhdiste, Hyaluronihappo mikrokiteitä, Karitevoi

Levitä aamuisin juonteisiin ennen voidetta saavuttaaksesi välittömän juonteiden täytön. Iltaisin käytettynä tuo täydellistä ihon uudelleen rakentumista yön aikana.

Käytä intensiivisenä hoitokuurina kuukauden ajan, toistaen muutaman kerran vuodessa.

Sisältää hyaluroni mikrokiteitä, joilla saavutetaan välitön juonteen täyttö. Vaikutus säilyy kuuden tunnin ajan – todellinen kauneustuote! Soveltuu käytettäväksi linjojen lisätukena.

HYALURONIC MASK

Viilentävä, ihon täyteläisyyden palauttava geelinaamio tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän. Juonteet ovat hävinneet!

Aktiiviaineet: Marine Hyaluronic Complex, Matrixyl 6, Chondrus crispus uute, Karitevoi

Levitä runsas kerros naamiota kasvoille ja kaulalle, anna vaikuttaa 20 minuuttia ja poista huuhtelemalla. Käytä kerran viikossa.

HYALURONIC EYE PATCH MASK

Juonteet täyttävä ja väsymyksen merkit poistava naamio silmänympärysiholle kosteuttaa ihoa sekä vaaalentaa tummia silmänympäryksiä. Vain kymmenessä minuutissa juonteet ovat tasoittuneet, ikääntymisen merkit ovat pyyhkiytyneet pois ja silmät ovat nuoremman näköiset.

Vaikuttavat aineet: Merellinen Hyaluronihappo yhdiste täyttää rypyt ja hennot pintajuonteet. Kopara on merellinen polysakkaridi, joka parantaa ihon luonnollista kosteutus prosessia, aktivoi fibroplastien hyaluronihappotuotantoa jopa 93%. Se myös aktivoi epidermiksen lipidien synteesiä 65%. Actiflow (R)- uutteen polysakkaridit ja PP edistävät neovaskularisaatiota 73% ja parantaa kapillaariverkkojen rakennetta samalla vahvistaen niitä. Matrixyl synthe’6.

HYALURONIC AMMATTIHOITO

Hyaluroni ammattihoidossa saat näkyviä hoitotuloksia jo ensihoidolla. Juonteet silottuvat ja iho syväkosteutuu. Ainoastaan hoitolahoidossa kasvoille levitettävät Hyaluronic liuskat kohdentavat aktiiviaineet juuri yleisimpiin juonnekohtiin. Liuskojen ulkopuolelle vapaaksi jääville ihoalueille levitetään ammattihoitorasiassa oleva Hyaluronic geelinaamio