Pehmeyttä, juonteiden täyttöä ja liftausta kasvoille ja kaulalle 40+
Silicium on mineraali, jota esiintyy luontaisesti kehossamme, erityisesti ihossa. Se on yhtä tärkeä ihon kiinteyteen vaikuttava aine kuin ovat kollageeni ja elastaanisäikeetkin. Iän myötä siliciumin määrä ihossa vähenee, joten meidän tulee antaa ihollemme kiinteyttä ja elinvoimaa ylläpitäviä ainesosia, kuten kollageenia, hyaluronihappoa ja siliciumia.

LIFTING CORRECTING DAY CREAM

Päivävoide, joka soveltuu kaikille ihotyypeille. Voiteen erityinen silicium yhdiste sisältää entistä enemmän vaikuttavaa yhdistettä, joten tehokkuus on parempi. Voide, joka muuttuu iholla lähes öljymäisen keveäksi, imeytyy välittömästi ihoon. Bifidobakteerien avulla iholle saadaan luotua kaksinkertainen bioteknologinen suoja ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Se suojaa ilman saasteilta, tietokoneen säteilyltä ja muilta epäpuhtauksilta, estäen näin ihon ennenaikaista ikääntymistä. Voide korjaa auringon vaurioita, silottaa rypyt ja kiinteyttää kasvojen piirteet!

Aktiivi aineet: merellinen Silicium yhdist, meristotheca dakarensis + Jania rubens, matrixyl 6,Bifidobakteeri

 Käytetään puhtaalle iholle aamuisin yhdessä seerumin kanssa tai sellaisenaan.

LIFTING CORRECTING EYE CREAM

Täyteläinen silmänympärysvoide silottaa juonteet samalla liftaten koko silmänympärysaluetta. Se täyttää juonteet, vähentää turvotusta, vaalentaa tummia silmänympäryksiä ja muokkaa silmänympärysihosta jälleen nuoremman.

Vaikuttavat aineet: merellinen Silicium yhdiste, Meristotheca dakarensista ja Jania rubens sekä Actiflow (R) -uutteen Polysakkaridit ja PP edistävät neovaskularisaatiota 73% ja vahvistavat kapillaariverkkojen. Matrixyl synthe’6 stimuloi fibroplastien eli sidekudossolujen toimintaa ja tehostaa sekä kollageeni- että laminiinisynteesiä. Laminiini on tärkeä kerros ihossa, sillä se ankkuroi dermiksen kiinni epidermikseen ja vaikuttaa näin ihon kiinteyteen merkittävästi. Micropatchs (R) Caffeine: Kofeiini aktivoi rasvojen hajoamista ja pienentää silmän alle kertyneen rasvapussin kokoa. Kofeiini on lihasstimulantti joka tehostaa nesteiden ja myrkkyjen poistumista vähentäen turvotusta ja tummia silmänympäryksiä. Micropatch® – Teknologia mahdollistaa asteittaisen, säännöllisen ja jatkuvan kofeiinin vapautuksen ihoon 24 tunnin ajan.

LIFTING NIGHT CREAM

Odotettu lisä Silicium linjaan on uusi yövoide. Tuttu Silicium yhdiste sisältää entistä enemmän vaikuttavaa yhdistettä, joten tehokkuus on parempi. Voiteen valkoinen lupiini on  uusi raaka-aine, se korjaa lipidien tasapainoa. Lumisource tuo luonnonmukaista kirkkautta ihon pinnalle, puhdas iho voi hengittää ja elpyä yönaikana. Iho kiinteytyy ja on virkeä aamulla.

Aktiivi aineet: merellinen Silicium yhdiste, meristotheca dakarensis + Jania rubens, matrixyl 6, Valkoinen lupiini, lumisource sekä aloe veran polysakkaridit

 Käytetään puhtaalle iholle iltaisin yhdessä seerumin kanssa tai sellaisenaan.

SILICIUM CREAM

Silicium Cream voide on aamuin-illoin käytettävä liftaava tehovoide normaalille ja kuivalle iholle. Se sisältää Silicium aktiiviaineiden lisäksi mm. jojobaöljyä ja karitevoita, jotka suojaavat ja ravitsevat kuivaa ihoa. Kermaisen pehmeän ja täyteläisen koostumuksensa avulla se täyttää juonteet ja ravitsee ihoa, tehden siitä samalla kiinteämmän. Kasvojen piirteet kohoavat!

Aktiivi aineet: merellinen Silicium yhdiste, meristotheca dakarensis + jania rubens, matrixyl 6, jojoba öly, karitevoi

Käytetään puhtaalle iholle yhdessä seerumin kanssa tai sellaisenaan.

WRINKLE LIFTING SERUM

Juonteet silottava ja kasvonpiirteet kiinteyttävä seerumi.

Suurella määrällä aktiiviaineita rikastettu tehoaine mahdollistaa kasvojen intensiivisen –liftaamisen ja piirteiden uudelleen muotoilun. Se täyttää juonteet sisältä päin rakentaen samalla ihoa uudelleen, tehden siitä näin kiinteämmän. Kuuriluontoisesti käytettävä seerumi tehostaa solutoimintaa ja uudistaa ihoa syvemmistä kerroksista saakka täydellisesti imeytyvän koostumuksensa ansiosta. Timanttipuuteri ja Mica luovat ihon pinnalle hehkua.

SILICIUM LIFTING FOUNDATION

Liftaava, hoitava aikuisen naisen meikkivoide. Anti-Age meikkivoide silottaa pinnan ja heleyttää ihon sävyä. Saavutat luonnollisen lopputuloksen kaikissa valaistuksissa. Erittäin hienot mineraalipigmentit auttavat neutralisoimaan ihon sävyvirheet sekä luovat oikeanlaisen kirkkauden iholle, ihon pinnassa olevat rypyt ja ihon pienet virheet peittyvät.

Marine Silicium complex sisältää kahta eri punaista levää, koparaa sekä hyaluronihappoa. Yhdiste toimii solujen uudistajana sekä se tehostaa kollageenin tuotantoa.

3 eri sävyä, joista löydät itsellesi sopivan sävyn. Väripigmentit adaptoituvat ihon sävyyn.

MARINE SILICIUM HOITOKOKONAISUUS

Silicium ammattihoitokokonaisuus tarjoaa asiakkaalle tehokkaan ja erityisen anti-age kokonaisuuden. Tehokkaasti liftaava hoito kiinteyttää koko kasvojen piirteet. Ainutlaatuinen kaksoisnaamio: kasvojen yläosalle tulee kollageeni-hyaluroniliinanaamio ja kasvojen alaosalle kohottava kipsinaamio. Kipsinaamio on helppo levittää ja työaikaa on mukavasti.