Aurinkolinjan tuotteet sisältävät luonnonmukaisen, levästä saadun PATENTOIDUN SunYtol yhdisteen. Toinen erityisyys on Age Defence yhdiste, joka suojaa ihoa auringon vanhentavalta haittavaikutukselta. Voit aurinkoisina päivinä käyttää vain ”aurinkosuojavoidetta”, sillä se on samalla anti-age hoitovoide!

SATIN TANNING OIL SPF6

Kevyt suoja vartalolle ja hiuksille

Satin Tanning Oil SPF 6, johon on lisätty levästä saatavia lipidejä, suojaa epidermistä Uv-säteiden aiheuttamilta vaurioilta ja samalla antamalla sille ravintoa. Voidaan käyttää myös hiuksissa suojaamassa niitä. Suihkuta vartalolle ja hiuksiin. Lisää tuotetta auringonoton aikana.

AGE-DEFENCE SUN FLUID SPF15

Patentoitu SunY`tol aurinkosuoja saadaan levästä. Voide estää aurinkonhaittavaikutuksia. Voide estää ennenaikaista ihon ikääntymistä sekä pigmenttiläiskiä. Kevyt koostumus on miellyttävä ihan myös arkikäytössä. SPF15 suoja on suunniteltu kevyeen auringonpaisteeseen tai pilvisemmälle päivälle.

AGE DEFENCE SUN CREAM SPF30

Kattava aurinkosuoja kasvoille

Patentoitu SunY`tol aurinkosuoja saadaan levästä. Voide estää aurinkonhaittavaikutuksilta, kuten enneaikaiselta ikääntymiseltä sekä pigmenttimuutoksilta. SPF30 aurinkosuoja on oikea valinta tehokkaan tavanomaisiin kesäpäiviin kotimaassa tai ulkomailla jo ruskettuneelle iholle.

AGE DEFENCE SUN CREAM SPF50

Kattava aurinkosuoja kasvoille

Patentoitu SunY`tol aurinkosuoja saadaan levästä. Voide estää aurinkonhaittavaikutuksilta, kuten enneaikaiselta ikääntymiseltä sekä pigmenttimuutoksilta. SPF50 aurinkosuoja on oikea valinta tehokkaan ammattikasvohoidon jälkeen, ensimmäisiin aurinkoisiin päiviin sekä keväthangille.

AGE-DEFENCE SUN LOTION SPF15

Kevyempi suoja vartalolle

Patentoitu SunY`tol aurinkosuoja saadaan levästä. Voide estää aurinkonhaittavaikutuksia. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti, jolloin tuote on miellyttävä käyttää. SPF15 suoja soveltuu jo ruskettuneelle vartalolle tai kevyempään paisteeseen.

AGE DEFENCE SUN LOTION SPF30

Täyteläisempi aurinkovoide vartalolle

Patentoitu SunY`tol aurinkosuoja saadaan levästä. Voide estää aurinkonhaittavaikutuksia. Ravitseva koostumus hellii kuivaa ihoa ja suojaa tehokkaasti. SPF30 suoja soveltuu auringonotonensipäiviin sekä jatkuvaan käyttöön kaukomaissa.

HYDRA SOOTHING LOTION BODY

Rauhoittava, korjaava ja syvä-kosteuttava vartalovoide jättää iholle kauniin kevyen kimalluksen, joka korostaa rusketusta. Käytä koko vartalolle auringonoton jälkeen

SUN REPAIR CREAM-MASK

Korjaava, rauhoittava voide/kasvonaamio rauhoittaa punoitusta ja palanutta ihoa. Se tarjoaa kosteutta ja ravinteita, jolloin iho saa toipua. Hyvin jälkihoidettu iho säilyttää päivetyksen pidempään. Voit käyttää tuotetta rauhoittavana voiteena tai levittää paksumman kerroksen ja käyttää tuotetta naamiona.

BRONZING ACTIVATOR LOTION

Ota varasläntö rusketukseen

Bronzing Activator tuotetta käytetään ennen auringonoton aloitusta, viikon tai kahden ajan. Se aktivoi ihon tuottamaan rusketusta tehokkaammin ja nopeammin.

SELF TANNING CREAM

Itseruskettava voide

Saat nopean, tasainen ja kauniin päivetyksen ilman aurinkoa. Ei oranssia ihoa eikä voimakasta tuoksua. Jos haluat kevyemmän päivetyksen voit sekoittaa itseruskettavaa voidetta normaaliin hoitovoiteeseesi.