Huippu uutuus!

Cryoteknologian uusi askel on tässä; laite joka ei hyödynnä pelkästään cryoteknologiaa. Hoitotyynyjen Cryoteknologiaa tehostetaaan elektrostimulaatiolla. Hoitotyynyt kattavat kerralla erittäin laajan alueen, pitävät hoitoalueen aidosti kylmänä hyökäten täydellä teholla rasvasoluihin!

Hoitopään avulla hoitaja saa tehtyä täsmällistä hoitoa myös pienemmille alueille. Hoitopään Cryo teknologiaa tehostetaan elektrostimulaatiolla, thermoterapialla sekä elektropraatiolla – siis yhteensä 4 teknologiaa.

Laitteen ohjelmistot tarjoavat ratkaisun laihdutukseen, kiinteytykseen, selluliitin poistoon ja lymfan aktivointiin. Voit käyttää valmisohjelmia tai työskennellä vapaavalikossa, jossa voit itse määrittää hoitoajat ja tehokkuuden.

Laitteemme ainutlaatuisuus?

Innovatiivinen, uusi ja kattava laite tarjoaa Cryoterapian lisäksi myös Cryon tulosta vahvistavia tekniikkoja. Laitteemme mahdollistaa sekä ”hands free” työskentelyn, että tavanomaisen hoitajan tekemän työn. Hands Free mahdollistaa sen että hoitaja voi samaan aikaan tehdä asiakkaalle esim kasvohoitoa.

Cryohoidossa vaikutetaan ensisijaisesti rasvasoluihin, joiden kokoa saadaan supistettua, niiden sisältämä rasva saaadaan ”poltettua” pois sekä muut kehon kuona-aineet saadaan aineenvaihdunnan kautta pois elimistöstä. 

Parhaimmillaan olemme kuulleet kosmetologin terveisen; sarjahoidon puolessa välissä (3:lla hoidolla) on asiakkaalta lähtenyt -13cm!

Laitteeseen on saatavilla myös edullinen Leasing rahoitus

THALGON iBEAUTY

 

Monipuoliset hoito-ohjelmat, sekä 3 tehokkainta tekniikkaa! Patentoitu ohjelmisto varmistaa hyvän ja nopean hoitotuloksen jo yhdellä hoitokerralla.

Selkeässä laitteessa on ohjaava kosketusnäyttö, josta näet myös liikesuunnat. 

Valmiiksi asennetut hoitorungot. Laite kertoo Sinulle mitä hoitopäätä/teknologiaa käytät, kuinka kauan sekä miten käsikappaleita tulee liikuttaa.

Laite on kuin valmentaja joka ohjaa sinut vaiheiden läpi.

Halutessasi voit työskennellä myös täysin omilla asetuksillasi. Hyödynnä siis valmisohjelmistoja, tai tee omin valinnoin.

Laitteeseen on saatavilla myös edullinen Leasing rahoitus