Kalusteet ja laitteet

Xdream

Tällä tuolilla teet työsi ergonomisesti ja turvallisesti.  Asiakkaan on helppo mennä tuoliin, tuoli laskeutuu alas 57cm korkeuteen ja käsinoja kääntyy kokonaan pois edestä. Nousee vastaavasti todella korkealle jolloin esim kantapäiden työskentely on helppoa ja ergonomista. Hyvä tuoli myös vartalohoitoihin.

Xdream on täysin moottoroitu, huippu muotoiltu, saksassa kokonaan käsintehty laatutuoli. Saatavilla on useita värivaihtoehtoja. Tuoliin saa myös lämpöominaisuuden.

Xtension

Täysin automaattinen luxustuoli viidellä moottorilla. Erityinen moottorilla toimiva istuinsyvyyden säätö palvelee kaikkein pisimpiäkin asiakkaita. Tuoli verhoilussa on uusi cleanline pinnoitus, joka suojaa likaa, mikrobeja ja kulumista vastaan. Cleanline pinnoitus on luontoystävällinen suojamateriaali joka pidentää tuolisi käyttöikää. Tuoliin saa myös lämpöominaisuuden.

A1 Tuoli

Saksalainen, ergonominen, siro yleistuoli. Soveltuu kasvo, vartalo ja jalkahoitoon. Tuoli menee täysin vaakatasoon, sileäksi.

Ominaisuudet: Ylös/alas moottoroitu, selkänojan ja istuinosan kallistus hydraulisesti avustettu. Erityisen matalalle laskeva tuoli, johon on helppo nousta.  käsinojat saa sivuun/eteen, lukittavat pyörät, nostoteho 150kg. Saatavilla useita värejä.

AF 1 Tuoli

Saksalainen, ergonominen yleistuoli. Tuolissa on kaksiosainen jalkatuki joten se soveltuu erinomaisesti jalkahoitoihin. Lisäarvona jalkahoitoihin on istuimen korkeuden säätö aina 51 – 85 cm, tämän lisäksi kallistustoiminto, jonka avulla kantapäät nousevat todella hyvin esille.

Ominaisuudet: Ylös/alas moottoroitu, selkänojan ja istuinosan kallistus hydraulisesti avustettu, käsinojat saa sivuun, lukittavat pyörät, nostoteho 150kg. Saatavilla useita värejä.