Ammattihoidot – Kasvohoidot

Purete Marine

Tasapainottava kasvohoito palauttaa iholle mukavuuden. Tasapainottava kasvohoito voidaan toteuttaa joko perushoitona tai erikoishoitona. Erikoishoidossa naamiona käytetään MMA leväpakkausta.

Source Marine

Kosteuttava kasvohoito palauttaa iholle kosteuden. Kolminkertainen ihon kosteutusjärjestelmä vastaa ihon pitkäkestoisesta mukavuudesta. Kuivuudesta johtuvat juonteet silottuvat. Hoito voidaan tehdä perushoitona tai erikoishoitona. Erikoishoidossa iholle tehdään kaksoisnaamio; voidenaamio + okluusionaamio.

Cold Cream Marine

Kuivan-, herkän ja couperoottisen ihon kasvohoito rauhoittaa ärtyneen ihon. Kuivuus ja kiristely väistyvät jo ensihoidolla ja iho sietää ulkoisia ärsykkeitä paremmin. Hoito voidaan tehdä perushoitona tai erikoishoitona. Erikoishoidossa iholle tehdään kaksoisnaamio; voidenaamio + okluusionaamio.

Spiruline Boost - UUTUUS!

Spirulina Boost on ainutlaatuinen ja odotettu uutuus! Spirulina levä sisältää erittäin paljon kivennäisaineita; fosforia, rautaa, magnesiumia ja sinkkiä, sekä A-, C- ja E-vitamiineja. Iho saa elinvoimaa ja sen myrkyt poistuvat. Hoidon viimeistelee Spirulina naamio, joka on helppokäyttöinen okluusionaamio – se levitetään iholle siveltimellä. Pois nostettaessa se nappaa mukaansa viimeisetkin likapartikkelit iholta. Hoito sopii lähes jokaiselle ja piristää raikkaudellaan!

Hyaluprocollagen - UUTUUS!

Hyaluronihappo sitoo kosteutta tehokkaasti ihoon. Se silottaa juonteet ja rypyt, elvyttää sekä syväkosteuttaa ihon. Erikoiskasvohoidossa ihoa hellitään rentouttavin ja aktivoivin hieronnoin sekä kasvohoidon päätteeksi iholle levitetään okluusion luova liinanaamio; Naamion sekä koko hoidon vaikutusta voidaan tehostaa Roller Booster Trio hoitorullilla, jotka eivät riko ihoa mutta aktivoivat sitä erittäin tehokkaasti.

Silicium Marine

Erityinen Marine Silicium Complex yhdiste vastaa ihon kiinteyttämisestä sekä juonteiden silottamisesta. Kasvonpiirteet napakoituvat selkeästi. Tehokas anti-age hieronta täydentää kokemuksen. Erikoiskasvohoidossa iholle levitetään lopuksi kaksoistehonaamio. Kasvojen yläosalle asetetaan kollagen-hyaluronic valmisnaamio ja kasvojen alaosalle valmistetaan kipsinaamio. Hoidon jälkeen kasvojen piirteet ovat kiinteämmät.

Exception Marine

Exception linja sisältää patentoidun Marine Replenishment yhdisteen, joka palauttaa ihon sidekudossolujen toimintakyvyn. Iän myötä ihokerrosten liitos alkaa heiketä, joka johtaa ihon veltostumiseen. Iän myötä ihoon syntyy myös pigmenttihäiriöitä. Exception hoito palauttaa ihon nuoruuden tasolle.

Prodige Des Oceans

Patentoidun yhdisteen sisältävä Prodige Des oceans linja soveltuu lähes jokaisen iholle, iästä riippumatta. 61 vitamiinia auttavat ihoa toimimaan parhalla tavalla. Linjan kaksi tuottetta on voittaneet maailman laajuisen Kauneuden Oscar palkinnon!

Peeling Marine

Peeling Marine happohoito on ainutlaatuinen ja tehokas! Thalgo on nyt ensimmäisenä eristänyt lääkinnällisen patentin omaavasta MMA merileväyhdisteestämme happoa. Käsittelyprosessi vapauttaa samalla ihoa suojaavia apuaineita.

Happoja on saatavilla kolme eri vahvuutta. Yhdessä happorasiassa on 6kpl annostuubeja.

Lumiere Marine

Kirkastava Lumiere Marine on täydellinen hoito tasapainottamaan ihon sävyeroja, sekä poistamaan näkyviä pigmenttihäiriöitä. Älä suotta odota pigmenttihäiriön ilmentymistä ihon pinnalle vaan ennelta ehkäise sävyn epätasaisuus. Epätasainen ihonsävy vanhentaa ilmettä. Hoito sopii hyvin ennalta ehkäiseväksi anti-age hoidoksi kuin myös täsmähoidoksi näkyvälle ongelmalle. Seerumi estää ja hoitaa ihon anti-glykaatiota tehokkaasti.

iBeauty laitehoidot

iBeauty laitehoidot tarjoavat valtavan määrän mahdollisuuksia. Laitteen kolme tekniikkaa; Peeling, RF radiofrekvenssi ja Ultraääni täydentävät kasvohoitoja. Thalgon kasvohoitokone on suunniteltu täydentämään perushoitorunkoja. Laite ohjaa hoitoajan, liikesuunnat sekä sen mitä hoitopäätä milloinkin kannattaa käyttää.

Face Palp

Face Palp on tehokas manuaalinen uutuus laite (kolmen erikokoisen laitteen pakkaus), jonka avulla muokkaat kasvojen piirteitä, poistatat turvotusta ja silmäpusseja, sekä silotat ryppyjä ja juonteita. Erikokoisilla käsikappaleilla hoidotaan kohdennetusti kutakin ongelmaa. Laite ei käytä sähkövirtaa, joten se soveltuu useimmille asiakkaillesi. Menetelmän voi yhdistää peruskasvohoitoihin tai voit lisätä Face Palp hoidon valikoimaasi aivan uutena laitehoitona! Jo yksi hoitokerta antaa näkyvän hoitotuloksen ja asiakas kokee ihossaan napakoitumisen ja pehmeyden. Edullinen laite, jolla tehostat hoitotyötäsi ja lisäät myyntiä.