Cold Marine linja on suunnattu herkälle-, kuivalle ja couperoottiselle iholle. Cold Marine yhdiste tarjoaa iholle sen kaipaamia hyviä omega rasvoja sekä neurokosmeettisen lipopeptidin, joka häivyttää epämukavuuden tunteen iholta jo ensihetkestä alkaen.

MULTI SOOTHING CONCENTRATE

Intensiivinen 7-päivän kuuri hellii herkkää-, reagoivaa- ja couperoottista ihoa ja vähentää punoitusta sekä näkyviä ja tuntuvia epämukavuuksia iholla. Neuro-Kosmeettinen lipopeptidi hillitsee liiaallisen tulehdusten välittäjäsolujen tuotantoa sekä nostaa ihon suojakynnystä.

Taikapähkinäuute sisältää runsaan määrän supistavia ja rauhoittavia polyfenoleja sekä Vitamiini P:tä, jonka toiminta vähentää punoitusta ja katkenneita verisuonia ihonpinnassa. Vahvistaa kapillaariverisuonistoa

NUTRI-SOOTHING CREAM

Herkän ja couperoottisen ihon päivittäin käytettävä, ravitseva 24h voide, joka tehokkaasti korjaa ja täyttää kuivan- ja herkänihon rasvavarastoja sekä rauhoittaa ihoa pitkäaikaisesti nostaen suojakynnystä. Neuro-kosmeettinen rauhoittava lipopeptidi hillitsee liiallisen tulehdusten välittäjäsolujen tuotantoa sekä nostaa ihon suojakynnystä.

Orgaaninen valkoisen lupiininuute korjaa rasva-aineenvaihduntaa stimuloimalla rakentaja proteiinien- sekä tärkeimpien pinnallisten lipidien synteesiä

DEEPLY NOURISHING MASK

. Naamion purasruohoöljy sisältää omega-6 rasvahappoja ja niiden mikro-kapselointi auttaa öljyjä imeytymään paremmin syvälle ihoon. Naamio vähentää punoitusta ja ravitsee ihoa.

Villi Ruusunmarja- sekä viinirypäleen siemenöljy tehostavat ihon omaa luonnollista suojaa. Toimivat myös ihoa elvyttävänä ja uudistavana ja kosteuttavana ainesosana

NUTRI-SOOTHING RICH CREAM

Täyteläinen herkän ja couperoottisen ihon päivittäin käytettävä, ravitseva 24h voide, joka tehokkaasti korjaa ja täyttää kuivan- ja herkänihon rasvavarastoja sekä rauhoittaa ihoa pitkäaikaisesti nostaen suojakynnystä. Neuro-kosmeettinen rauhoittava lipopeptidi hillitsee liiallisen tulehdusten välittäjäsolujen tuotantoa sekä nostaa ihon suojakynnystä.

Orgaaninen valkoisen lupiininuute korjaa rasva-aineenvaihduntaa stimuloimalla rakentaja proteiinien- sekä tärkeimpien pinnallisten lipidien synteesiä.

  • ne ovat erittäin puhtaita ja ne kykenevät uudelleen järjestelemään ihon rasvoja, jolloin saavutetaan luontaisen suojan vahvuus ja estetään kuivuminen

SOS SOOTHING MASK

Sos soothing mask rauhoittaa iholla tuntuvan poltteen ja häivyttää kirvelyn tunnetta. Naamio on erinomainen reagoivalle iholle kaikenlaisiin herkkyystiloihin.

Mikrolevän öljy, merellinen vaha ja mineraaleja tarjoava Seve Bleue des Oceans ravitsevat ja vahvistavat ihoa. Aloe Vera kosteuttaa, vähentää ihon polttelun tunnetta, pistelyä ja kiristävää tunnetta. Rauhoittaa punoituksen. Kasviyhdiste rauhoittaa välittäjäsolujen viestinvientiä,jolloin epämukavuuden tunne poistuu välittömästi

COLD MARINE KASVOHOITO

Tarjoa ihollesi pehmeyttä! Cold Marine kasvohoito palauttaa ihon rasvatasapainon ennalleen, jolloin ihon karheus ja kiristävä tunne häviää. Hoito vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja vähentää punoitusta. Hoito on mahdollista toteuttaa perushoitona tai erikoiskasvohoitona.