Sarjassamme on useita eri kasvonaamioita ihotyyppien ja tarpeen mukaan valittavaksi. Naamioiden avulla tehostat ihonhoitoasi 1-2krt viikossa.

REHYDRATING PRO MASK

Naamio on todellinen kosteuden konsentraatti joka tekee ihosta täyteläisemmän ja syväkosteuttaa ihon täydellisesti. Kuivuudesta johtuvat juonteet silottuvat ja iho on taas mukavan notkea. Todellinen kosteuden SOS naamio, 10 minuutissa täydellinen kosteutus.

Kätevä tuubi, jossa on naamiosivellin: helppo käyttää, ylellisen pehmeän tuntuinen ja ammattimainen levitys! Sivellinpään saa lukittua, jolloin siveltimen voi pestä normaaliin tapaan: hygienistä!

Naamion hyaluronihappo sitoo kosteutta ja silottaa juonteita. Manteliöljy sisältää runsaasti A-, E- ja B -vitamiinia sekä proteiineja ja rasvoja, jotka pehmittävät, kosteuttavat ja rauhoittavat kuivaa tai herkkää ihoa. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa

Levitä 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 10min ja poista ylimääräinen kasvopaperilla tai huuhtomalla

DEEPLY NOURISHING MASK

Kuivan- herkän ja couperoottisen ihon naamio poistaa kuivuuden tuoman karheuden ja antaa pitkäkestoista mukavuutta ihollesi. Naamion purasruohoöljy sisältää omega-6 rasvahappoja ja niiden mikro-kapselointi auttaa öljyjä imeytymään paremmin syvälle ihoon. Naamio vähentää punoitusta ja ravitsee ihoa.

Villi Ruusunmarja- sekä viinirypäleen siemenöljy tehostavat ihon omaa luonnollista suojaa. Toimivat myös ihoa elvyttävänä ja uudistavana ja kosteuttavana ainesosana. Ihosta tulee vahvempi ja se kestää ulkoisia ärsykkeitä paremmin.

Levitä 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 10min ja poista ylimääräinen kasvopaperilla tai huuhtomalla

SOS SOOTHING MASK

Sos soothing mask rauhoittaa iholla tuntuvan poltteen ja häivyttää kirvelyn tunnetta. Naamio on erinomainen reagoivalle iholle kaikenlaisiin herkkyystiloihin.

Mikrolevän öljy, merellinen vaha ja mineraaleja tarjoava Seve Bleue des Oceans ravitsevat ja vahvistavat ihoa. Aloe Vera kosteuttaa, vähentää ihon polttelun tunnetta, pistelyä ja kiristävää tunnetta. Rauhoittaa punoituksen. Kasviyhdiste rauhoittaa välittäjäsolujen viestinvientiä,jolloin epämukavuuden tunne poistuu välittömästi

ABSOLUTE PURIFYING MASK

Kevyt voidenaamio seka- ja rasvaiselle iholle. Vain 10 minuuttia rittää tasapainottamaan ja puhdistamaan ihoa sekä supistamaan ihohuokosia.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Fucus Spiralis Ruskea levä rauhoittaa ja suojaa ihoa, Tetraselmis Chui Vihreä mikrolevä tasapainottaa talineritystä, Sève Bleue des Oceans kosteuttaa ja ravitsee. Lisäksi erityisenä aktiiviaineena on taikapähkinän uute, joka on vahva antioksidantti. Se vaikuttaa verisuonia supistavasti ja tulehduksia ehkäisevästi

Kotona: levitä puhtaalle iholle 1-2 kertaa viikossa, koko kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10 – 15 minuuttia. Poistetaan haalealla vedellä. Levitä lopuksi oma hoitovoiteesi.

WRINKLE CORRECTING MASK

Viilentävä, ihon täyteläisyyden palauttava geelinaamio tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän. Juonteet ovat hävinneet!

Aktiiviaineet: Marine Hyaluronic Complex, Matrixyl 6, Chondrus crispus uute, Karitevoi

Levitä runsas kerros naamiota kasvoille ja kaulalle, anna vaikuttaa 20 minuuttia ja poista huuhtelemalla. Käytä kerran viikossa.

PRODIGE DES OCÉANS MASK

Naamio, jota voi käyttää myös yövoiteena!

Tuotteen innovaatio tuo iholle ennennäkemätöntä hehkua, sillä naamio on rikastettu puhtaalla hapella. Hyaluronihappo silottaa ja napakoittaa ihoa. Karitevoin kermainen koostumus kosteuttaa ja pehmittää ihoa. Juonteet näyttävät sileämmiltä ja iho tuntuu ihanalle.

Patentoitu Regenerative Marine Intelligence yhdiste – uudelleen aktivoi 64 tärkeää nuoruus proteiinia. BTX aktiivinen happi –  BTX tarkoittaa botoxin omaista raaka-ainetta. Aktiivinen happi imeytyy ihoon samalla vapauttaen happea. Happi luo kuusikulmaisen 3D rakenteen  joka saa aikaan ihon napakoitumisen.

HYALURONIC EYE PATCH MASK

Juonteet täyttävä ja väsymyksen merkit poistava naamio silmänympärysiholle kosteuttaa ihoa sekä vaaalentaa tummia silmänympäryksiä. Vain kymmenessä minuutissa juonteet ovat tasoittuneet, ikääntymisen merkit ovat pyyhkiytyneet pois ja silmät ovat nuoremman näköiset.

Vaikuttavat aineet: Merellinen Hyaluronihappo yhdiste täyttää rypyt ja hennot pintajuonteet. Kopara on merellinen polysakkaridi, joka parantaa ihon luonnollista kosteutus prosessia, aktivoi fibroplastien hyaluronihappotuotantoa jopa 93%. Se myös aktivoi epidermiksen lipidien synteesiä 65%. Actiflow (R)- uutteen polysakkaridit ja PP edistävät neovaskularisaatiota 73% ja parantaa kapillaariverkkojen rakennetta samalla vahvistaen niitä. Matrixyl synthe’6.

HOITOLASSA

Hoitolassa on käytössä lisäksi erityisiä vain ammattikäyttöön suunniteltuja naamiota, joilla kasvohoidon tulos on tuntuva ja pitkäkestoinen. Kotihoidolla saat ylläpidettyä hoitolahoidon tulosta käyntien välillä