Purete Marine linjan tuotteet on suunnattu sekaiholle, jossa saattaa olla epäpuhtauksia tai ihon kiiltelyä. Linjan tuotteet tasapainottavat ihoa, kuivattamatta sitä.

PERFECT MATTE FLUID

Erittäin kevyt voidekoostumus on miellyttävän keveä käyttää. Mattapinnan jättävä voide kosteuttaa ihoa, jotta se ei tukkeudu. Samalla aktiiviaineet tasapainottavat talineritystä. Voide supistaa ja ennaltaehkäisee laajentuneita ihohuokosia. Lopputuloksena iho on terveen näköinen, kirkkaampi ja ihonväri on tasaisempi. Koostumuksen päälle on helppo levittää meikki ja tarvittaessa peitevoide.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Fucus Spiralis – Ruskea levä, Tetraselmis Chui – Vihreä mikrolevä, Sève Bleue des Oceans sekä INNOVAATIO Acti’Sebum, joka muuttaa ihotalia, jolloin ihosta tulee vähemmän kiiltelevä

Kotona: Käytä päivittäin tasapainottamaan, kosteuttamaan sekä tuomaan mattapinnan iholle. Voit käyttää myös vain t-alueelle.

INTENSE REGULATING CONCENTRATE

7-päivän hoitokuuri tasapainottaa talineritystä ja puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Ihosta tulee mattapintainen ja tasapainoinen.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Fucus Spiralis Ruskea levä rauhoittaa ja suojaa ihoa, Tetraselmis Chui Vihreä mikrolevä tasapainottaa talineritystä, Sève Bleue des Oceans kosteuttaa ja ravitsee. Lisäksi mukana on erityinen innovaatio; Activ’Pur joka estää tukkeutumien syntyä. Käytetään viikon mittaisena kuurina, kun iho on rasvainen ja kiiltelevä. Levitä kasvoille ja kaulan puhtaalle iholle aamuin illoin, ennen ihotyyppisi mukaista voidetta.

IMPERFECTION CORRECTOR

Täsmätuote joka poistaa epäpuhtauksia sekä näppylöitä. Epäpuhtaudet katoavat 72 tunnissa. Toimii puhdistavasti ja ennaltaehkäisee uusien epäpuhtauksien tuloa.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Fucus Spiralis Ruskea levä rauhoittaa ja suojaa. Tetraselmis Chui Vihreä mikrolevä tasapainottaa talineritystä. Sève Bleue des Oceans kosteuttaa ja ravitsee. Lisäksi mukana on INNOVAATIO – Hyaluronic Acid Duo. Sen kaksi eri kokoista hyaluronihappoa (keskikokoinen ja iso) luovat ”eristävän matriisin” korjatakseen puhkeamassa olevia epäpuhtauksia.

Probioottien toiminnan kaltainen vaikutus: vahvistaa ihon luonnollista puolustusjärjestelmää, sekä auttaa myös uudistamaan ihoa.

PURETE MARINE KASVOHOITO

Ammattikasvohoito tasapainottaa ihoa tehokkaasti ja estää uusien epäpuhtauksien syntyä. Hoitolassa tasapainottava kasvohoito tehdään joko perushoitona tai erikoishoitona.

ABSOLUTE PUFIFYING MASK

Kevyt voidenaamio seka- ja rasvaiselle iholle. Vain 10 minuuttia rittää tasapainottamaan ja puhdistamaan ihoa sekä supistamaan ihohuokosia.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Fucus Spiralis Ruskea levä rauhoittaa ja suojaa ihoa, Tetraselmis Chui Vihreä mikrolevä tasapainottaa talineritystä, Sève Bleue des Oceans kosteuttaa ja ravitsee. Lisäksi erityisenä aktiiviaineena on taikapähkinän uute, joka on vahva antioksidantti. Se vaikuttaa verisuonia supistavasti ja tulehduksia ehkäisevästi

Kotona: levitä puhtaalle iholle 1-2 kertaa viikossa, koko kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10 – 15 minuuttia. Poistetaan haalealla vedellä. Levitä lopuksi oma hoitovoiteesi.