Source Marine linjan tuotteet tarjoavat Syväkosteutusta kuivalle ja kiristelevälle iholle. Linjan tuotteet ovat useimpien ”perusvalinta”. Kosteuttavan tehokkuuden tarjoaa kolmitasoinen kosteutusjärjestelmä, jonka aktiiviaineet aktivoivat ihossa.

SLEEPING CREAM

Syväkosteuttava ja rentouttava yövoide antaa ihon levätä yöaikana, tarjoten sille kuitenkin tärkeitä ihonhoidon toimia. Väsymyksen merkit häivyttävä voide auttaa heräämään seuraavaan päivään aivan kuin olisit nukkunut hyvät yöunet! Kosteutettu ja kirkas iho!

Tehokkuuden salaisuudet: hyaluronihappo sekä kosteuttava seve bleu des oceans kosteuttavat ihoa. Melatoskin on ainutlaatuinen peptidi, joka vaivuttaa ”ihon uneen” ja stimuloi jälleenrakennusprosessia.Lumisource auttaa ihoa vapautumaan päivän aikana kertyneistä myrkyistä. Levästä saatava tehouute luo ”laastarin” jonka alle muodostuu aktiiviaineet imeyttävä kanava.

Käyttö: Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin. Tuotetta voi käyttää myös naamiona, jolloin sitä ei tarvitse huuhdella pois.

HYRDA-MARINE GEL-BALM

Väsyneen näköinen, samea, kosteutta kaipaava iho? Hydra-Marine Gel-Balm poistaa sameuden iholta, kosteuttaa, kirkastaa ja luo soluille suojaa. Voiteen kätevä pumpputuubi auttaa helppoon annosteluun. Muuntuva koostumus on ainutlaatuinen ja ylellinen käyttää.

Mikroverenkiertoa stimuloiva ja happea antaava aktiiviaine tuo iholle elinvoimaa. Luonnolliset antioksidanttiset suojat auttavat ihoa selviämään päivän rasitteista kuten tietokonesäteilyltä sekä UV-säteilyltä. Aloe Vera sekä muut kosteustekijät silottavat juonteita.

Iho saa happea, se on kosteutettu, raikas ja hehkuva!

ULTRA-HYDRA MARINE MASK

Naamio on todellinen kosteuden konsentraatti joka tekee ihosta täyteläisemmän ja syväkosteuttaa ihon täydellisesti. Kuivuudesta johtuvat juonteet silottuvat ja iho on taas mukavan notkea. Todellinen SOS naamio, 10 minuutissa täydellinen kosteutus.

Kätevä tuubi, jossa on naamiosivellin: helppo käyttää, ylellisen pehmeän tuntuinen ja ammattimainen levitys! Sivellinpään saa lukittua, jolloin siveltimen voi pestä normaaliin tapaan: hygienistä!

Naamion hyaluronihappo sitoo kosteutta ja silottaa juonteita. Manteliöljy sisältää runsaasti A-, E- ja B -vitamiinia sekä proteiineja ja rasvoja, jotka pehmittävät, kosteuttavat ja rauhoittavat kuivaa tai herkkää ihoa. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa

Levitä 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa 10min ja poista ylimääräinen kasvopaperilla tai huuhtomalla.

HYRDA-MARINE GEL-CREAM

Kosteuttaa – Mineralisoi – Kirkastaa

24h kevyt kosteusvoide luo kosteuden lähteen syvälle ihon sisimpään ja palauttaa iholle sen luontaisen valoisuuden ja kirkkauden. Kevyt kosteusvoide soveltuu hyvin myös nuorille sekä meikin alla käytettäväksi.

Voiteen aktiiviaineet auttavat ihoa nostamaan kosteutta syvältä kohti ihon pintaa. Samalla hyaluronihappo auttaa säilyttämään kosteustasapainon. Kosteutta iholle antaa Seve Bleue des Oceans, joka on polarisoitu ja kapseloitu meren lähteen vesi. Se kerätään syvältä meren uumenista. Se sisältää huomattavan suuren määrän hivenaineita; mangaani ja pii sekä mineraalisuoloja; kalsium, magnesium, potassium ja sodium.

24h HYDRA-MARINE CREAM

24h kosteusvoide luo kosteuden lähteen syvälle ihon sisimpään ja palauttaa iholle sen luontaisen valoisuuden ja kirkkauden. Poistaa iholta karheuden ja epämukavuuden tunteen.

Voiteen aktiiviaineet auttavat ihoa nostamaan kosteutta syvältä kohti ihon pintaa. Aprikoosinsiemenöljy sisältää monia vitamiineja mm. E- ja A vitamiineja joilla on antioksidanttisia vaikutuksia. Samalla myös pehmentää ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa. Hyaluronihappo auttaa säilyttämään kosteustasapainon. Kosteutta iholle antaa myös Seve Bleue des Oceans, joka on polarisoitu ja kapseloitu meren lähteen vesi. Se sisältää huomattavan suuren määrän hivenaineita; mangaani ja pii sekä mineraalisuoloja; kalsium, magnesium, potassium ja sodium.

 

HYDRA-MARINE CONCENTRATE

Tehokas kosteuskuuri ihollesi. Kun iho kaipaa täydellistä kosteuden palautusta ja tehohoitoa, on ampullikuuri paras ratkaisu.

Voiteen aktiiviaineet auttavat ihoa nostamaan kosteutta syvältä kohti ihon pintaa. Hyaluronihappo auttaa säilyttämään kosteustasapainon. Kosteutta iholle antaa Seve Bleue des Oceans, joka on polarisoitu ja kapseloitu meren lähteen vesi. Se sisältää huomattavan suuren määrän hivenaineita; mangaani ja pii sekä mineraalisuoloja; kalsium, magnesium, potassium ja sodium. Aloe verassa on mm. vitamiineja (esim. A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B9-, B12-, C-, E-vitamiinit), mineraaleja (esim. kalsium, kalium, magnesium, mangaani, kupari, rauta, sinkki), aminohappoja ja entsyymejä. Aloe veralla on antiseptinen, puhdistava, kosteuttava, rauhoittava sekä hoitava vaikutus.