Hyvin siedetyt ja mietotuoksuiset puhdistustuotteet ovat ihonhoidon ensimmäinen tärkeä askel. Mitkään Thalgon tuotteet eivät sisällä parabeenejä, mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia, eikä geenimanipuloituja ainesosia. Linjasta löytyy myös täysin tuoksuttomia tuotteita, kuten Micellar puhdistusvesi sekä Express Eye Make-up remover.

GENTLE CLEANSING MILK

Hellävaraisella puhdistusmaidolla puhdistaa meikin ja muut epäpuhtaudet, ilmansaasteet ja pölyn. Tuote sopii myös herkimmällekkin iholle ja silmille, sillä se sisältää rauhoittavaa allantoiinia. Puhdistusmaito jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi

BEAUTYFYING TONIC LOTION

Alkoholiton kasvovesi joka sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle ja silmille. Tuote sopii myös silmä- ja huulimeikin poistoon

FOAMING MICELLAR

Pehmeän kermainen vaahto sopii kaikille ihotyypeille puhdistamaan ja virkistämään ihoa tehokkaasti. Foaming Micellar Cleansing lotion sitoo tehokkaasti likaa, rasvaa, pölyjä ja muita epäpuhtauksia.

Tehokas puhdistus kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Koostumus tarjoaa asiakkaalle vaihtoehdon puhdistusmaidolle. Tuote sopii hyvin myös miehille!

MICELLAR CLEANSING WATER

PHMB vapaa Micellar vesi on tuoksuton ja hellävarainen puhdistusvesi. Se sopii kaikille ihotyypeille ja myös silmien alueelle. Puhdistusveden micelarit sitovat itseensä tehokkaasti likaa, meikkiä ja ilmansaasteita jättäen ihon puhtaaksi ja öljyttömäksi.

Tuoksuton ja alkoholiton puhdistuvesi, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkimmälle iholle sekä silmämeikin poistoon

CLEANSING CREAM FOAM

Puhdistus voidevaahto normaalille- ja sekaiholle. Samettisen voidemainen koostumus muuttuu emulgoidessa ylelliseksi puhdistusvaahdoksi. Puhdistaa ihon epäpuhtauksista ilman kuivaa ja kiristävää tunnetta.

Keveän kermainen koostumus tarjoaa vaihtoehdon puhdistusmaidolle!

MATTIFYING POWDER LOTION

Mattapinnan luova kasvovesi normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Riisipuuteri kontrolloi ihonpinnan kiiltelyä. Fucus spiralis ja tetraselmis chui – sisältävät kiiltoa, epäpuhtauksia ja tulehtunutta punoitusta estävää sinkkiä. Sinkki myös supistaa ihohuokosia.

Tehokas seka- ja rasvoittuvalle iholle, sopii myös miehille.

 

GENTLE PURIFYING GEL

Puhdistusgeeli normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Tuote muuttuu ilmavaksi vaahdoksi veden avulla.

Fucus spiralis ja tetraselmis chui levät sisältävät kiiltoa, epäpuhtauksia ja tulehtunutta punoitusta estävää sinkkiä. Moringansiemenuute – puhdistaa epäpuhtauksia ihonpinnalta

EXPRESS EYE MAKE-UP REMOVER

Tuoksuton, hellävarainen ja tehokas silmämeikin poistoaine, joka soveltuu myös piilolinssien käyttäjille. Kaksiosainen bi-phase koostumus sekoituu helposti ja poistaa pysyvänkin meikin tehokkaasti, jättämättä kalvoa iholle tai ripsille. B-vitamiini hellii ripsiä.

 

 

 

REFRESHING EXFOLIATOR

Virkistävä ja elvyttävä kuorinta normaalille ja sekaiholle. Kolmen eri kokoisen kuorintapartikkelin (mantelin kuori, mineraalipartikkeli silica jauhe, sedimentti mikrolevästä) avulla on saatu aikaan tehokas kuorinta joka jättää ihon virkistyneeksi ja uudistuneeksi.

Mantelinkuori partikkelin 200 – 500 mikrometrin suuruiset kuorinta partikkelit puhdistavat epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon ihon pinnasta tehokkaasti. Mantelin kuori on tämän kuorinnan partikkeleista suurin.

 

RESURFACING CREAM

Resurfacing cream kuorinta on tehokas ja tarkka. Se soveltuu hyvin anti-age kuorinnaksi, sillä mikrokiteet tavoittavat juonteiden pohjat tehokkaasti.

Kuorintapartikkeli on corondium mikrokide, samalla ihoa hoitaa ja ravitsee Dermasensine® yhdiste ja Karitevoi. Käyttötavat mahdollistavat turvallisen käytön myös herkällä iholla sekä silmänympärysiholla.

 

 

 

GENTLE EXFOLIATOR

Hellävarainen kuorinta, jonka jojobakiteet kuorivat pehmeästi. Entsyymit tehostavat kuorintaa, joten voit luottaa myös niiden voimaan ja olla käyttämättä mekaanisen kuorinnan osuutta. Kuorinta soveltuu hyvin reagoivalle ja herkälle iholle, aina couperosaan asti.

Kuori iho kerran viikossa tai kuten kosmetologisi on sinua ohjeistanut.