Silmänympärysiho on ohuempi jolloin se tarvitsee erityiset hoitotuotteet, jotka huomioivat tämän eron. Kaunis ja virkeä katse on ensimmäinen mihin kiinnitämme huomiota. Silmänympärysiholla näkyy myös ensimmäiset ikääntymisen merkit, jolloin sen hoitaminen on erityisen tärkeää.

HYDRA-MARINE 24h EYE FLUID

Tuoksuton silmänympärysvoide sopii myös herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille. Kevyt emulsiovoide kosteuttaa ihoa, poistaen sen kuivuudesta syntyneet mikrojuonteet. Viilentää ja poistaa turvotusta.

COLLAGEN EYE ROLLÓN

Helppokäyttöinen turvotusta ja tummutta vähentävä silmänympärysgeeli. Levitä tuote iholle viilentävien kuulien avulla. Poistaa juonteita ja ryppyjä.

ENERGISING EYE GEL

Energisoiva silmänympärysgeeli poistaa turvotuksen ja tummuuden. Spirulina levä tarjoaa iholle kaivattuja ravinteita kuten magnesiumia, sinkkiä, A-, C- ja E vitamiinia ja kaliumia.

HYALURONIC EYE PATCH MASK

Valmiit naamiolaput silmänympärysiholle. Silottaa ryppyjä tehokkaasti sekä syväkosteuttaa ihoa. Loistava tuote työmatkalaisille tai ennen juhlia käyttettäväksi pika-avuksi.

WRINKLE LIFTING EYE CREAM

Tehokkaasti juonteita silottava ja liftaava täyteläinen Silicium silmänympärysihonvoide hellii aikuista ihoa. Se poistaa kuivuuden tuomat juonteet sekä tummuuden.

EYELID LIFTING CREAM

Patentoidun yhdisteen sisältävä eyelid lifting cream silottaa sekä silmänympärysihoa, että liftaa painuvia yläluomia.

EXPRESS EYE MAKE-UP REMOVER

Tuoksuton silmämeikinpoistoaine poistaa tehokkaasti meikin ja on hellävarainen iholle. Ei kuivata herkintäkään ihoa.