Peeling Marine – uutuus!

 

Thalgon happohoidon ainutlaatuisuus tulee levästä! Vuonna 1966 lääkinnällisellä patentilla suojattu MMA levä yhdisteemme tarjoaa nyt uutta! Kun happo eristetään levästä, vapautuu samalla ihoa suojaavia aktiiviaineita. Tehokas ja hellävarainen happohoito, jota on saatavilla eri vahvuuksia.

MICRO PEELING WATER ESSENCE

Kirkastava ja kevyesti kuoriva neste kasvojen päivittäiseen ihonhoitoon. Tuote sisältää 3% MMA -yhdisteestä saatavaa happoa ja 1,5% AHA/PHA yhdistettä. Käyttö uudistaa ihon asteittain mikrokuorinta vaikutuksen avulla. Muista myös ihon auringonsuojatuotteet!

INTENSIVE RESURFACING NIGHT SERUM

”Uuden ihon” efektin vain 7 päivässä antava seerumi! Tuote sisältää kotikäyttöön korkean pitoisuuden MMA levästä fermentoitua happoa (5%) sekä AHA/PHA yhdistettä 10%. Iho uudistuu ja sen sävy tasoittuu kauniisti. Käytä tuotetta iltaisin ja 21pvän kuurina.

SUNSCREEN SPF50+

Erityisesti happohoitolinjaan suunniteltu aurinkosuojatuote soveltuu kaikkein reagoivammallekin iholle. Patentuitu sunýtol aurinkosuoja sekä täydellisesti imeytyvä koostumus saavat käyttämään tuotetta myös klassisena aurinkovoiteena. Tuoksuton ja erittäin riittoista koostumus!

SOOTHING REPAIRING BALM

Korjaava hoitovoide, joka rauhoittaa ja ravitsee. Soothing Repairing balm sisältää korkean pitoisuuden (34%) rauhoittavaa nutri-soothing yhdistettä sekä 2% liftaavaa, patentoitua Marine Mesolift yhdistettä! Täyteläinen voide sopii hyvin myös ahavoituneelle ja kuivalle iholle talvivoiteeksi

PRE PEEL CLEANSER

Ammattihoitotuote, jolla iho valmistetaan happokuoritaan.

PEEL BOX 1,2,3

Ammattihoidossa käytettävät happoyhdisteet on saatavilla 3 eri vahvuutena, joista jokaiseen tilanteeseen on helppo valita oikea:

Peel box 1: 5% levästä saatavaa happoa + 20% AHA/PHA yhdistettä
Peel box 2: 10% levästä saatavaa happoa + 20% AHA/PHA yhdistettä
Peel box 2: 15% levästä saatavaa happoa + 30% AHA/PHA yhdistettä

POST PEEL NEUTRALIZER

Ammattihoitotuote, jolla happo neutraloidaan tehokkaasti ja turvallisesti.