MCeutic

 

MCeutic hoitolinjassa on 4 erilaista patenttia! Erityisen runsaasti vaikuttavia aineita sisältävät hoitotuotteet virkistävät uinuvan ihon. Ammattihoidossa saat hoitotuloksia jo ensikäynnillä. Tehokas, mutta turvallinen entsyymikuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja saat pehmeän ja sileän ihon.

PRO-REGULATOR MAKE-UP REMOVER

Korkealaatuinen geeli-öljy koostumus lipofiilisella erikoisteknologialla poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä vähentää kiiltoa. Normalisoi talintuotantoa 3 öljyn avulla, samalla suojellen ihonpinnan rasvoja.
HUOM! Ei silmä- eikä huulimeikille.

PRO-RENEWAL CLEANSER

Kevyesti kuoriva moussemainen puhdistustuote joka on rikastettu ravitsevalla ja mineraalipitoisella ruskealla levällä (Macrocytis Purifera), sekä hellävaraisilla kuorivilla aineilla (Papaija ja Salisyylihappo 0,2), jotka toimivat puhdistaen ihoa, supistaen ihohuokosia sekä palauttaen ihon kirkkauden.

RESURFACER CREAM-SERUM

Voide joka on yhtä tehokas kuin seerumi. Patentoidun Marine Mesoliftin bio-spheres kuljettimen ansiosta aineet imeytyvät syvälle ihoon. Tasoittaa ihonväriä ja epätasaisuuksia sekä kirkastamaan pigmentaatioita ja ehkäisemään ettei uusia tulisi.

Tärkeimmät vaikuttavat aktiiviaineet: Patentoitu marine mesolift sisältää 34 vaikuttavaa ainetta! Se tehostaa ihon uusiutumista ja ravitsee. Neo-Skin palauttaa ihon rasvatasapainon. Sytenol A toimii a-vitamiinin tavoin. Synactin AC:n synteettinen c-vitamiini auttaa vähentämään arpia ja pigmentaatioita. Voide kirkastaa ja tasapainottaa kaikkia ihon toimintoja!

NORMALISER CREAM-SERUM

Kevyt voide jossa on seerumin tehokkuus. Päivittäiseen käyttöön selkeästi epäpuhtaalle iholle. Normalisoi talineritystä ja hoitaa sekä ennaltaehkäisee tulehduksia. Jättää ihon silkinpehmeäksi ja mattapintaiseksi. Kätevä pumppupullo!

Vaikuttavat aineet: Patentoitu Marine Mesolift sisältää 34 vaikuttavaa ainetta! Se tehostaa ihon uusiutumista ja ravitsee. Synoneva EL palauttaa terveellisen rasvatasapainon iholle. Totarol ennaltaehkäisee sekä rauhoittaa tulehdusta.