ThalgoMen on miesten oman ihonhoitolinja. Se pohjautuu miehen ihon erityistarpeisiin, sekä vastaa modernin miehen vaatimuksiin tehokkuudesta. Ainutlaatuisella ainesosalla; Algue Bleue Vitalella on kaksitehoinen ihon ikääntymistä hidastava vaikutus.

SHAVING GEL

Korkealaatuinen ja riittoisa parranajoon tarkoitettu hellävarainen geeli/vaahto. Pehmentää karvaa tehokkaasti sekä estää höyläyksestä syntyvää ihoärsytystä. Cephalipin; nopeuttaa veren hyytymistä haavojen sattuessa, Algue Bleue Vitale on miesten iholle suunniteltu hoitava yhdiste.

Neutraali PH, ei sisällä alkoholia, erittäin riittoisa, päivittäiseen parranajoon!

REGENERATING CREAM

Aikuisen miehen ryppyjä silottava hoitovoide kasvoille. Raaka-aineet on suunniteltu erityisesti huomioon ottaen miesten ihon erityisvaatimukset. Voide kosteuttaa, korjaa, uudistaa, silottaa ryppyjä ja virkistää

Kätevä pumppupullo auttaa annostelemaan oikein.

 

INTENSIVE HYDRATING CREAM

Tehokasta ja intensiivistä kosteutta miehen iholle. Tämä hoitovoide aktivoi solujen uusiutumista ja palauttaa iholle sen hydrolipidikalvon. Ihosta tulee pehmeä ja hyvinvoiva

Energisoi, aktivoi solujen uusiutumista, hidastaa ikääntymisen vaikutuksia sekä palauttaa ihon hydrolipidikalvon, kosteuttaa, minimoi kosteuden haihtumisen iholta, stimuloi solujen uusiutumista

ANTI-FATIQUE SERUM FOR EYES

Silmänympärysihon tehohoitoon tarkoitettu seerumi, joka poistaa äärettömän tehokkaasti nestettä ja vaalentaa tummia silmänalusia. Sen sisältämä Actiflow -uute stimuloi mikroverenkiertoa saaden ihon näyttämään terveeltä.

Vaalentaa tummia silmänympärysalueita, poistaa turvotusta

Väritön geeli, joka ei sisällä hajusteita eikä väriaineita

AFTER SHAVE BALM

Raikas After Shave-balsami, jota on helppo käyttää ja imeytyy nopeasti. Sen pehmentävät ja korjaavat  ainesosat vaikuttavat nopeasti ja tuloksellisesti. Iho tuntuu miellyttävältä ja raikkaalta. Rauhoittaa parranajosta ärtyneen ihon.

alkoholiton

WAKE-UP SHOWER GEL

Virkistävä ja raikas ihon välittömästi virkistävä shampoo kokonaisvaltaisesti käytettäväksi. Sen tehokas vaahtoava vaikutus on hellävarainen iholle ja päänahalle; täydellinen tuote matkalle tai liikuntasuorituksen jälkeen.

CLEANSING GEL

Erittäin hellävarainen puhdistustuote päivittäiseen puhdistukseen miehen iholle.

Puhdistaa ihonpinnalle kertynyttä likaa, saastetta ja rasvaisuutta. Kevyesti vaahtoava tuote on miellyttävä ja helppo käyttää vaikka suihkussa. Levitä puhdistuksen jälkeen iholle hoitovoide.