Ravintolisät sisältävät juuri kohdennutut määrät aktiiviaineita. Voit täydentää kunto-ohjelmaa, piristää elimistön aineenvaihduntaa tai tasapainottaa elimiston mineraali ja hivenaine varastoja. Maistuvat orgaaniset teejuomat sopivat niin arkeen kuin hoitolassa tarjottavaksi

OCEA SUN

Aurinkokapselit ennaltaehkäisevät aurinko-allergiaa, ihon palamista, ihon vanhenemista sekä ne suojaavat silmien verkkokalvoja. Aurinkokapseli vahvistaa ja tehostaa rusketusta sekä säilyttää ihosi nuorekkuuden.

Sisältää: Betakaroteeni, Lykopeeni, B3- ja E- vitamiinit ja Purasruohoöljy.

L'OCÈANE

Juotava, 100% merivesi.

Ennaltaehkäiseviä vaikutuksia, kuivumiselle, kuivalle iholle, energian alhaisuudelle sekä väsymykselle. Positiivinen vaikutus valmistautuessa fyysiseen rasitukseen sekä toipumiseen.

Sisältää: Runsaasti mineraaleja sekä hivenaineita

ACTIV REFINING BURNER

Ravintolisä, joka sisältää patentoidun kokonaisuuden Sinetrol®. Tuote on kliinisesti testattu ja sen vaikuttavat aineeet tukevat painonpudotusta sekä hallintaa.

Sisältää: Guarana, Kofeiini sekä Fucus levä.

ACTIV REFINING BLOCKER

Oivallinen tuote tukemaan painon hallintaa ja painon pudotusta. Edesauttaa rasvan sekä ruoan sokerien hajoittamisessa ja ehkäisee niiden varastoitumista kehoomme.

Sisältää mm. Neopuntiaa ja Chlorellaa.

INFUS'OCEANES BIO LIGHT LEGS KEVEÄT JALAT TEEJUOMA

Juoma on suunnattu henkilöille, jotka kärsivät nestekierron häiriöistä tai väsyneistä jaloista. Juoma tuo tullessaan erinomaisen ja energisen hyvänolon tunteen elvyttäen nestekiertoa.

Sisältää: Ascophyllum Nodosum levää, nokkosta sekä punaisia & mustaviinimarjoja.

INFUS'OCEANES BIO SERENITY RAUHOITTAVA TEEJUOMA

Täman juoman vaikuttavat aineet edistävät lepoa ja rentoutumista.

Sisältää: Ulva lactuca levää, limettiä, lootuskukan emiä, hunajaa sekä appelsiinipuun kukkia.

INFUS'OCEANES BIO DRAINING NESTETTÄ POISTAVA TEEJUOMA

Tämän mustaviinimarjan makuisen juoman vaikuttavat aineet ovat huolella valittu poistamaan nopeasti ylimääräistä nestettä elimistöstä.

Sisältää: Fucus Vesiculosus, mustaviinimarjan lehtiä ja kiinanruusua.

INFUS'OCEANES BIO REFINING HOIKISTAVA TEEJUOMA

Teejuoman vaikuttavat aineeet tukevat painonpudotusta ja sen hallintaa. Teejuomasta tunnistettavissa eksoottisia hedelmiä.

Sisältää: Fucus Vecisulosus, vihreä teetä, mesiangervoa ja puutarhaminttua.