Sertifioidut Royx pro sokerit tarjoavat ratkaisun jokaiselle tekijälle. Useista eri vaihtoehdoista löytyy jokaisen käsialaan sopiva tuote. Sokerin tulee säilyä työstettävänä pitkänkin sokeroinnin ajan, kovettumatta. Tavoitteemme on, että Sinun työskentely on helppoa!

Royx valmistaa sokerin omalla tehtaallaan ISO sertifionti sekä GMP varmistavat korkean laadun. Kolmella sokerillamme on erityinen resepti, jota ei ole muilla valmistajilla – Kokeile ja ihastu! Neuvomme mielellämme mikä sokeri olisi tarpeeseesi sopiva

ROYX PRO REGULATOR

Uutuus tuotteella voit säädellä sokerin koostumusta kesken hoidon lisäämällä tuotetta tarpeen mukaan sokerisi joukkoon. Näin ainekustannukset pysyvät matalina ja tuottavuus kasvaa. Saatavilla vain meiltä! Tuote sopii kaikkien markkinoilla olevien sokereiden kanssa.

PRE SUGARING LOTION

Uutuustuote on tarkoitettu käytettäväksi ennen sokerointia. Se poistaa iholta epäpuhtaudet ja kosmetiikkajäämät tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Mangostaniuute toimii antibakteerisena ainesosana, hamamelis ja pantenoli rauhoittavat ihoa.

SUGARING POWDER

Magnesiumjauhe, jota mm kiipelijät käyttävä sitoo kosteutta tehokkaammin kuin pelkkä talkki. Pieni määrä riittää pitämään ihon kuivana tehokkaasti

REGULAR

Perusjämäkkä sokeri, joka soveltuu aloittelijalle tai lämminkätiselle sokeroijalle. Saatavilla 300g ja 1kg

REGULAR LIGHT

Hieman notkeampi kuin Regular sokeri. Hyvä perussokeri aloittelijalle, sekä kokeneemmalle sokeroijalle lämpimiin päiviin. 

WHITE SOFT

Erittäin tykätty pehmeä sokeri, joka ei sisällä sitrusta. Pehmeä koostumus ei väsytä rannetta ja karva lähtee tehokkaasti. 

SOFT

Soft on perussokereistamme kaikkein pehmein. Se sopii erittäin kokeneelle tekijälle tai kylmäkätiselle 

GOLD PEARL

Erikoissokeri, jota vain Royx valmistaa. Pysyy tarkkaan muuttumattomana, ottaa myös todella lyhyttä karvaa tehokkaasti. Medium pehmeä koostumus. Sopii myös aloittelevalle.

WHITE PEARL

Erikoissokeri, jota vain Royx valmistaa. Sopii erityisen hyvin kuumakätiselle tai haastaviin paikkoihin joihin on huoli jäädä jumiin. Kesähelteen brassit sujuvat.

TAPIOCA

Erikoissokeri, jota vain Royx valmistaa. Erittäin tykätty pehmeä sokeri, jonka lisätty luonnollinen uute tekee pehmeään sokeriin sitkasta, jonka avulla sokeri voi olla samaan aikaan pehmeä, mutta kestävä.

DEODORANTTI

Ärsyneiden kainaloiden pelastus. Rauhoittaa ja hoitaa ihoa, sekä huolehtii raikkaudesta tehokkaasti