Uutuudet

JOYAUX ATLANTIQUE

Uusi vartalohoito valloittaa!

Energiaa antava ja täydellisen rentouttava Spahoito sisältää vartalon kuorinnan, kylvyn sekä hieronnan niin käsin kuin energiakivien avulla.

 

LUMIÈRE MARINE

Nykypäivän elämäntapa ja ympäristötekijät, kuten puhelimien, tablettien ja tietokoneiden sinivalo aikaansaavat ihon alaisia pigmenttihäiriöitä, jotka vanhemmiten muuttuvat näkyviksi, pinnallisiksi häiriöiksi ja tekevät ihon sävystä epätasaisen. Lumiere Marine ammattihoito, sekä linjan ihanat kotihoitotuotteet ylläpitävät ihon kirkkautta ja raikkautta! Kokeile ja ihastu voiteen muuntuvaan, samettiseen koostumukseen!

SLEEPING CREAM

Kosteuttava yövoide antaa ihon levätä. Voiteen Pro-Melatoniini peptidi vaivuttaa ihon uneen. Heräät levänneen ja raikkaan näköisenä!

THALGO MEN

Miesten oma hoitolinja vastaa juuri miesten ihon tarpeisiin. Algue Bleue vitale extract on miesten linjan erityinen aktiiviaine. Miesten linjasta löydät hoitovoiteet, puhdistuksen, parranajo-geelin sekä juonteet häivyttävän silmänympärysgeelin

Marine Exception hoitolinja

Ihon ikääntyessä sen kollageenin tuotanto heikkenee, samalla kun fibroplastisolujen eli sidekudossolujen mitokondrioiden toiminta vähenee. Ihosta tulee ohuempi, sen kosteustasapaino heikkenee ja juonteet syvenevät. Iho alkaa lopulta roikkua ja tuntua tyhjälle.

Exception Marine linjan tuotteet sisältävät PATENTOIDUN Marine Replenishment yhdisteen, joka sisältää luonnollisia levähormoneja, egyptin viikunapuun uutetta ja edelweisskukkauutteen kantasoluja. Tämä tehokas yhdiste saa ihon ikääntymisen hidastumaan ja ihon toiminnan palautumaan nuoruuden tasolle!

iBeauty hoitolaite tarjoaa kaiken mitä nykyaikainen hoitola voi toivoa.

Ultraäänikuorinta on tehokas ja laitetekniikkana laadukas, jolloin asiakas ei kärsi “vinkumisesta”. Peeling Solution on tehokas ultraääni-puhdistusneste, joka pehmentää ihoa ja mahdollistaa tehokkaan kuorinnan. Ihosta tulee kirkas ja kuulas.

Ultraääni käsikappaleiden avulla saat imeytettyä ihoon tehokkaasti aktiiviaineet. Laitteen Ultraääni ohjelmisto on patentoitu! Valmiit hoito-ohjelmat on räätälöity soveltumaan yhdistettäväksi peruskasvohoitoihin. Voit myös tehdä halutessasi hoidon kokonaan laitteella.

RF, eli Radiofrekvenssissä on uuden sukupolven kolmepolarinen hoitopää, joka mahdollistaa tehokkaan ja täsmällisen hoidon. Lämpötilan säätö, sekä ohjaava laitteen näyttö, tekevät hoitotyöstä tehokasta ja helppoa.

Laite ohjaa mitä käsikappaleita sinun tulee käyttää, kuinka kauan ja minkälaisia liikkeitä iholla tulee tehdä!

 

Thalgo tuotteita myyvät hoitolat, kosmetologit ja kauneuasalan ammattilaiset:

Tiedustele tuotteita omalta kosmetologiltasi tai hoitolastasi.

 

Thalgo tuotteet jälleenmyyjille ja ammattilaisille myy ammattilaisenverkkokauppa.fi