UUSIMMAT TUOTTEET

JOYAUX ATLANTIQUE

Uusi vartalohoito valloittaa!

Energiaa antava ja täydellisen rentouttava Spahoito sisältää vartalon kuorinnan, kylvyn sekä hieronnan niin käsin kuin energiakivien avulla.

 

LUMIÈRE MARINE

Nykypäivän elämäntapa ja ympäristötekijät, kuten puhelimien, tablettien ja tietokoneiden sinivalo aikaansaavat ihon alaisia pigmenttihäiriöitä, jotka vanhemmiten muuttuvat näkyviksi, pinnallisiksi häiriöiksi ja tekevät ihon sävystä epätasaisen. Lumiere Marine ammattihoito, sekä linjan ihanat kotihoitotuotteet ylläpitävät ihon kirkkautta ja raikkautta! Kokeile ja ihastu voiteen muuntuvaan, samettiseen koostumukseen!

SLEEPING CREAM

Kosteuttava yövoide antaa ihon levätä. Voiteen Pro-Melatoniini peptidi vaivuttaa ihon uneen. Heräät levänneen ja raikkaan näköisenä!

THALGO MEN

Miesten oma hoitolinja vastaa juuri miesten ihon tarpeisiin. Algue Bleue vitale extract on miesten linjan erityinen aktiiviaine. Miesten linjasta löydät hoitovoiteet, puhdistuksen, parranajo-geelin sekä juonteet häivyttävän silmänympärysgeelin

Spiruline Boost

Tarjoaa iholle energiaa ja elinvoimaa! Hoitolinja joka sopii lähes jokaiselle tuomaan kaivattua kirkkautta ja vitamiineja. Tiesitkö että Spirulina levä sisältää mm: kivennäisaineita kuten magnesiumia, mangaania, rautaa ja sinkkiä. A-, C ja E-vitamiineja ja beetakaroteenia. Ihosi saa annoksen energiaa jokaisella levityskerralla.
– Energising eye roll-on poistaa väsymyksen merkit, tummuuden ja turvotuksen
– Energising anti-pollution Gel-cream ihastuttaa koostumuksellaan
– Energising Booster ampullit sisältävät suuren annoksen C-vitamiinia
– Energising Serum tehostaa hoitovoiteen vaikutusta
– Spiruline Boost ravintolisä täydentää linjan – nauti mintun ja sitruksen mausta ja huomaa kuinka piristyt!

Ammattihoito on erittäin mukava ja selkeä. Hoidon naamio on okluusionaamio, jonka voit levitää siveltimellä. Naamio ei valu ja ohut kerros riittää siihen että naamion voi nostaa valmiina iholta kerralla. Naamio suorastaa tarttuu ihon pinnan epäpuhtauksiin ja tunnet pehmeyden ja raikkauden heti ensihoidolla!

Marine Exception hoitolinja

Ihon ikääntyessä sen kollageenin tuotanto heikkenee, samalla kun fibroplastisolujen eli sidekudossolujen mitokondrioiden toiminta vähenee. Ihosta tulee ohuempi, sen kosteustasapaino heikkenee ja juonteet syvenevät. Iho alkaa lopulta roikkua ja tuntua tyhjälle.

Exception Marine linjan tuotteet sisältävät PATENTOIDUN Marine Replenishment yhdisteen, joka sisältää luonnollisia levähormoneja, egyptin viikunapuun uutetta ja edelweisskukkauutteen kantasoluja. Tämä tehokas yhdiste saa ihon ikääntymisen hidastumaan ja ihon toiminnan palautumaan nuoruuden tasolle!

iBeauty hoitolaite tarjoaa kaiken mitä nykyaikainen hoitola voi toivoa.

Ultraäänikuorinta on tehokas ja laitetekniikkana laadukas, jolloin asiakas ei kärsi ”vinkumisesta”. Peeling Solution on tehokas ultraääni-puhdistusneste, joka pehmentää ihoa ja mahdollistaa tehokkaan kuorinnan. Ihosta tulee kirkas ja kuulas.

Ultraääni käsikappaleiden avulla saat imeytettyä ihoon tehokkaasti aktiiviaineet. Laitteen Ultraääni ohjelmisto on patentoitu! Valmiit hoito-ohjelmat on räätälöity soveltumaan yhdistettäväksi peruskasvohoitoihin. Voit myös tehdä halutessasi hoidon kokonaan laitteella.

RF, eli Radiofrekvenssissä on uuden sukupolven kolmepolarinen hoitopää, joka mahdollistaa tehokkaan ja täsmällisen hoidon. Lämpötilan säätö, sekä ohjaava laitteen näyttö, tekevät hoitotyöstä tehokasta ja helppoa.

Laite ohjaa mitä käsikappaleita sinun tulee käyttää, kuinka kauan ja minkälaisia liikkeitä iholla tulee tehdä!

 

Thalgo tuotteita myyvät hoitolat, kosmetologit ja kauneuasalan ammattilaiset:

Tiedustele tuotteita omalta kosmetologiltasi tai hoitolastasi.

 

Kosmetologi – ihohoidon ammattilainen – tilaa Thalgo sekä muut tuotteemme verkkokaupasta: ammattilaisenverkkokauppa.fi