Kuorinnan tarve vaihtelee ihotyypin, iän, ilmaston ja vuodenajan mukaan.

Oikeanlainen kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja stimuloi solutoimintaa. Se palauttaa kirkkauden, joustavuuden ja kauniin hehkun iholle.

EXOTIC ISLAND BODY SCRUB

Exotic Island Body Scrub vartalonkuorinta jättää ihon todella pehmeäksi, notkeaksi ja sileäksi. Bora-Boran valkoinen hiekka, merisuola sekä kookospähkinän kuori yhdessä saavat aikaan tehokkaan kuorinnan samalla pehmittäen ihoa. Algo-monoi Sargassum yhdiste ja Vanilla Tahitensis hemmottelevat aisteja ja rentouttavat sekä kehoa että mieltä. Aprikoosin, jojoban sekä mantelin öljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa.

SWEET & SAVOURY BODY SCRUB

Ylellinen ja ravitseva kuorintavoide, jossa ruskea sokeri, suola ja Välimeren eteeriset öljyt sekoittuvat toisiinsa. Tuote jättää ihon samettisen pehmeäksi ja silkkisen tuntuiseksi.

Levitetään kostealle iholle, pyöritellään iholla lämpimän veden kanssa niin, että suola- ja sokerirakeet sulavat tehden ihosta ylellisen pehmeän ja kosteutetun! Täydellinen tuote myös kotisaunaan. Hemmottelua kaikille aisteille: Sitrushedelmien eteeriset öljyt rauhoittavat aromaterapeuttisesti

SALT FLAKE SCRUB

Thalgon tavoite oli luoda suolatrio kuorinta geelimäiseen pohjaan, hyvin erilainen siis kuin Indocéane ja Polynesia, jotka ovat sekä kaksivaiheisia öljy- ja suolakuorintoja. Jäämeren levästä saatava aktiiviaine estää ihon kuivumista, 3 erikokoista suolaraetta magnesium-, vuori- ja merisuola) vastaavat ihon tehokkaasta mutta hellävaraisesta kuorinnasta.

 

 

PINK SAND SHOWER SCRUB

Täyteläinen, raikas & kevyen ruusuinen vaahtoava kuoriva suihkugeeli. Tuotteen kuorivina partikkeleina on vaalean punainen hiekka ja valkoinen qvartsi. Ota osaksi päivittäistä hyvintointi rituaalia

Levitä tuote suihkussa vartalon ihollesi. Pyörittele kauttaaltaan ja lopuksi huuhtele iho. Levitä lopuksi ylellinen vartalon kuivahoitoöljy.

REVITALIZING MARINE SCRUB

Kuoriva, ihoa pehmentävä tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen hoitotuote, joka auttaa ihoa hyödyntämään vartalotuotteiden aktiiviaineita ja ravitsevia ainesosia. Kätevä peruskuorinta karheille kyynärpäille, polville sekä koko vartalolle

Kuorivien mikrorakeiden lisäksi chondrus crispus (punainen levä) rauhoittaa  ja kosteuttaa ihoa, rautamyrtti kiinteyttää ihoa ja stimuloi mikroverenkiertoa sekä vahvistaa hiusverisuonia, malva rauhoittaa.

 

 

HOITOLASSA

Thalgo kosmetologillasi on edellä olevien kuorinta tuotteiden lisäksi myös erityisiä ammattikuorinta tuotteita, joiden vaikutuksista saat nauttia hoitolassa.