Vartalon hoitoon tarjoamme sekä kosteuttavia että muokkaavia hoitovoiteita, kylpytuotteita sekä vartalon kuorintatuotteita.

24h HYDRATING BODY MILK

Kosteuttava vartaloemulsio tuo Cold Cream Marine yhdisteen avulla intensiivistä kosteutusta joka kestää 24h. Iho jää notkean tuntuiseksi sekä pehmeäksi. Voide imeytyy nopeasti!

Cold Cream Marine yhdiste: Merellinen vaha, Merellinen öljy sekä Bleue Des Oceans (mineraalipitoinen lähdevesi).

Sisältää: Villiruusunöljyä, Kaakaota ja Cupuacu voita.

DEEPLY NOURISHING BODY CREAM

Kermainen, syväkosteuttava voide ravitsee, rauhoittaa ja korjaa pysyvästi. Korkea pitoisuus Cold Cream Marinea ja Valkoisen Lupiinin uutetta auttavat uudelleen aktivoimaan tärkeiden rasvojen synteesiä.

Sisältää: Lipidiyhdisteen, Villiruusunöljyä, Kaakaota ja Cupuacu voita.

DEEPLY NOURISHING HAND CREAM

Voiteen korjaava Cold Cream Marine yhdiste auttaa ravitsemaan ja tuomaan mukavuutta kuivimmillekin käsille.

Sisältää: Voide on rikastettu E- vitaminilla. Pro- vitamiini B5 auttaa myös vahvistamaan kynsiä.

DEEPLY NOURISHING FOOT CREAM

Toimii kuin ravitseva haude joka suojaa ihoa pitäen kosteuden iholla. Silkkisen sileä koostumus, ei tahmaa vaan imeytyy miellyttävästi.

Voiteen Cold Marine yhdiste (Marine Bleue öljyä, Merellistä vahaa ja Seve Bleue Des Oceans mineraalipitoista lähdevettä) ravitsee kuivaa ihoa ja vahvistaa sen luontaista suojaa. Lisäksi mukana on erityinen rohtosammakon putkesta saatava vaikuttava aine joka on antibakteerinen sekä kovettumia pehmentävä ainesosa. Vehnänalkioöljy ja shea voi yhdiste sisältävät runsaasti omega rasvoja.

SILKY SMOOTH CREAM

Rentouttava ja kosteuttava vartalovoide.

Riisinalkioöljyä sisältävä silkkimäinen voide. Ravitsee vartaloa ja jättää sen erittäin pehmeäksi. Iho on hienostuneesti parfymoitu maidonvalkoisen santelipuun tuoksulla. Vaikuttavina aineina Qi – Marine: solua suojaava, entsyymejä vahistava. Pyhä Lotus: Rentouttava, rauhoittava ja tulehdusta ehkäisevä.

Levitetään kevyin sivelevin liikkein.

PRECIOUS MILK BATH SUGAR

Rentouttava ja rauhoittava kylpy

Kaksi kylpysokeria laitetaan 38 asteiseen lämpimään veteen ja saadaan aikaan kermainen, sensuelli maitokylpy. Aseta toinen sokeri selän taakse ja toinen lähelle jalkoja. Kylvyn kesto hoidon yhteydessä 15 minuuttia. Kylvyn vaikuttavat aineet persikka, meloni santelipuu, vanilija ja valkoinen myski tuottavat mielihyvän tunteen jättäen iholle hohtavan kosteuttavan ”harson”.

MERVEILLE ARCTIC SHOWER FOAM

Täyteläinen suihkuvaahto

Ylellinen vaahto, valkoinen kuin lumi! Skandinaavisen kulttuurin innoittamana luotu suihkuvaahto, jonka avulla voit antautua hellivälle kuumalle suihkulle, hieroa jännittyneitä alueita ja lopuksi viimeistellä elämyksesi viileällä suihkulla. Samettisen pehmeän vaahdon vaikuttavina ainesosina Boreal Algae joka kosteuttaa 24h, estää kuivumista ja mineralisoi. Tapioka pehmentää ja suojaa ihoa antaen vaahtoavan koostumuksen.

MILKY MOISTURIZING GEL-CREAM

Kosteuttava vartalovoide

Geeli-voide koostumus, joka verhoaa kehon pehmeällä ja mukavalla voidehunnulla. Se hellii aisteja hurmaavalla tuoksullaan. Jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Boreal Algae kosteuttaa 24h, estää kuivumista, mienralisoi. Islannin sammal sisältää runsaasti rasvahappoja ja kapriinihappoja, jotka ravitsevat ihoa.

IRIDESCENT ISLAND MILK

Kosteuttava vartalovoide

Ylellinen spa vartalovoide, joka jättää iholle keveän hohteen. Voide sisältää vihreää Caulerpa lentillifera laguunin kosteuttavaa ja mineralisoivaa levää sekä rauhoittavaa Aloe Veraa. Hiekkarannoista muistuttavan tuoksun luo monöi yhdiste.

ISLAND SHOWER

THALGO ISLAND SHOWER – suihkugeeli on ylellinen suihkugeeli, joka muodostaa ilmavan foamin iholle. Se puhdistaa hellävaraisesti kuivattamatta ihoa.

LAGOON BATH PEBBLE

Nauti laguunin sinisestä kylvystä myös kotona. Energisoiva levä antaa elvyttävän vaiktuksen tähän kevyesti kuplivaan kylpypalaan.

EXOTIC ISLAND BODY SCRUB

Ylellinen monoiöljy pohjainen kuorinta, jossa kuorivina partikkeleina on merisuola ja kookoksen kuori. Kuorinta jättää ihon poikkeuksellisen pehmeäksi ja täydellinen kosteutetuksi hoitavien öljyjen johdosta. Kuivan talvi-ihon pelastaja! Vie sinut matkalle aurinkorannoille.

MICRONIZED MARINE ALGAE

MMA, eli mikronisoitu merileväjauhe on vuonna Thalgon oma v.1966 lääkinnällisellä patentilla luokitettu tuote.

Leväjauhella on lukematon määrä vaikuttavia aineita, kuten sinkkiä, seleeniä, mangaania, rautaa sekä muita mineraaleja jotka ylläpitävät kehon tasapainoa ja energisoivat. Vitamiinit A, B1, B2, B5, B12 ja E normalisoivat mm aineenvaihduntaa. Jauhe on saatavilla annospakkauksina kotikäyttöön, jossa voit käyttää sitä esim. kylvyssä. Kosmetologisi neuvoo sinulle lisää käyttömahdollisuuksia.

PLASMALG GEL

Levägeeli

Plasmal Gel on Thalgon lippulaiva! Merilevien voima on pakattu iholle tehokkaasti imeytyvään ja helppokäyttöiseen geelin muotoon! Plasmal Gel on todellinen ihon SOS tuote, saat avun moniin haasteisiin: Psoriasis, atooppinen iho, kuiva kutiava iho sekä couperosaiho. Vaikuttavia ainesosia MMA- yhdistelmä ( Fucus, Laminaria ja Lihthotamnium), sinkki, seleeni, natrium, kalium ja rauta. Ihon hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja A, B1, B2, B5, B12, C ja E.

Käyttö: Levitä tuote puhtaalle iholle ja anna imeytyä. Käytä tarvittaessa aamuin-illoin ja päälle voit levittää hoitovoiteen. Geeliä voit käyttää usein tavoin – tarkan ohjeen saat omalta kosmetologiltasi.