Ammattihoidot – Vartalohoidot

Merveille Arctique

Tässä spa-hoidossa asiakas rentoutuu varmasti. Mielikuvamatka Arctiselle jäämerelle, jossa ihoa hellitään kuorinnalla, (kylvyllä) sekä hieronnalla. Hieronnassa hyödynnetäään klassisen käsin tehtävän hieronnan lisäksi myös lasinyyttejä, joiden kosketus rentouttaa lihasjännityksiä. Linjan tuoksu on erityisen mieleinen ja ”puhdas” kuin lumi. Aistielämystä antaa myös kylpytuote, joka muistuttaa Islannin geyshireistä.

Indocean Spa

Indocean hoito on matka läpi mystisten itämaiden. Kehon jännitystiloja purkavassa hieronnassa keskitytään erityisiin pisteisiin. Hoidon vaiheet kulkevat rytmikkäästi eteenpäin vieden asiakkaan mukanaan. Öljysokeri kuorinta on eräs tämän hoidon suosituimmista tuotteista niin kotisaunassa kuin hoitolassakin. Kleopatran maitokylvystä voi myös nauttia sekä kotona että hoitolassa.

Polynesia Spa

” Ia Ora Na Maeva” on Polynesialainen tapa toivottaa asiakas tervetulleeksi.

Eksootiset Polynesilaiset Spa -vartalohoidot vievät rentouttavalle matkalle Polynesian saariston valkeille hiekkarannoille. Ihoa hellitään kuorinnalla, hieronnalla, (kylvyllä) sekä lämpimin hiekkanyytein. Monói öljyn hurmaama tuoksu valloittaa mielen, lämpimien nyyttien hieronnassa.

Stressi, väsymys ja uupumus ovat historiaa kun antautuu Polynesialaisen vanhan tradition mukaiseen hemmotteluun ja antaa arkisten murheiden kadota mielestä!

Soin Atlantique

Energisoiva Atlantin Spa rituaali kuljettaa asiakkaan energisoivalle ja stressiä poistavalle matkalle, jossa häntä hellitään energiakivin sekä käsin hieromalla. Monipuolinen hoito kokovartalolle kuorinnalla (ja kylvyllä). Hoito samalla rentouttaa ja rauhoittaa, mutta myös antaa uutta voimaa palauttaen kehon energiavarastot.
Vaikuttavat aktiiviaineet ovat erityisiä; Olivine uutteen runsas magnesium pitoisuus rauhoittaa ja rentouttaa, kuorinnan vaaleanpunainen koralli ja valkoinen kvartsi aktivoivat kehon energiavirran ja lopuksi hieronnan kulta ja kristallikivet elvyttävät ihoa.

Integrative Slimming

Selluliitti, rasva ja kiinteyden puute? Silloin tämä hoito on ratkaisu. Hoidossa räätälöidään suunnitelma kehon mukaan. Hoidon aloittaa entsymaattinen kuorinta, jonka jälkeen iholle levitetään itselämpeävä naamio hoitoalueelle. Tarvittaessa esim sisäreisiin levitetään kiinteyttävä viileä naamio. Syvälämmittävä naamio valmistelee kudoksen selluliittihierontaan, joka tehdään aktiiviaineseerumiyhdisteen sisältävällä hierontavoiteella. Miellyttävä ja kokonaisvaltainen kokonaisuus!

MMA pakkaushoito

MMA eli Microniced Marine Algae on Thalgon lääkinnällisen patentin omaava jauhe. Tämä 3 levästä koostuva yhdiste on täysin puhdas ja lisäaineeton. Leväpakkaushoito soveltuu erittäin hyvin laihdutukseen, sillä levä on hyvin aktiivinen aine.

Huomioi erityisryhmänä Psoriaatikot, joiden ihonhoidossa levä on erityisen tuloksia antava. Leväjauheesta saa tehtyä pakkaushoidon myös kotona, jolloin ihon tilanteen saa pidettyä hyvänä. Leväjauhe soveltuu myös kylpyyn ja poreammeeseen

Natural Marine Mud

Natural Marine mud on luonnon mineraalipitoista mutaa. Lämmin mutapakkauslevitetään kokovartalolle. Mudan päälle ripotellaan merisuolarae, joka mineralisoi ihoa. Vaikutusajan jälkeen pakkaus avataan ja iholla olevin suolakitein tehdään kuorinta ennen suihkua.

Frigi Thalgo

Kun on kiire ja senttejä pitää saada vähenemään nopeasti! Frigi Thalgo hoito on nopea, tehokas ja tuntuva kokemus. Frigi nesteeseen kostutetut kääreet kiedotaan vartalolle, jolloin kääreiden viilentävä vaikutus alkaa tuntua. Keho vaipuu paikallisesti ”hypotermiaan”, jolloin elimistö alkaa lämmittää kohtaa, näin rasva palaa ja aineenvaihdunta aktivoituu. Viileä ihonalaistunne tuntuu vielä hoidon jälkeen 1-2h.

Cold Marine body

Cold Marine body treatment on suunnattu erittäin kuivalle ja karhealle iholle – siis lähes jokaisen suomalaisen talvi-iholle! Hoidon alussa vartalolle levitetään lämmin voidebalm, joka toimii vartalonaamiona, syväkosteuttaen kehoa. 10min vaikutusajan jälkeen aloitetaan hieronta, jossa iho saa runsaasti ravitsevia lipidejä.

Aromaceane hieronta

Fykoaromaterapia on aromaterapiaa, joka pohjautuu merilevien ja eteeristen öljyjen käyttöön. Aromahieronnassa käytetään tarpeen mukaan joko hoikistava silhouette tai rentouttava relaxing, joka yhdistetään Thalgon neutraaliin hierontaöljyyn.

Aquatic treatment

Merellinen erikoishoito, jonka kuorinta sisältää merisuolaa ja ravitsevia öljyjä. Raikas mintun tuoksu! Kuorinnan jälkeen hoito jatkuu Affusion Massage hieronnalla jonka koostumus yllättää mukavasti. Muuntuva geeliöljy koostumus antaa hyvän otetuntuman ja tuote soveltuu myös vesihierontapedillä tehtävään hierontaan.

Body Palp laite

Body Palp on kontrolloitu alipaineimulaite, jolla saa vartaloa kiinteytettyä, hoikistettua, muokattua ja vähennettyä selluliittiä. Erittäin tehokas tarkkaan suunniteltu kokonaisuus antaa nopeita tuloksia. Body Palp hoidon voi yhdistää myös vuoroviikoin tehtäväksi Integrative Slimming hoidon kanssa. Näin saat hyödynnettyä laitteen tehokkuutta ja käsin tehtävän hieronnan mukavuutta!